17.12.2007. / 16:18

Autor: Nikolina Škunca

Extra zona

Mirna Maras i Mario Valentić: "I za 50 godina šetat ćemo držeći se za ruke"

Voditeljica vremenske prognoze Nove TV Mirna Maras i glumac Mario Valentić nakon četiri mjeseca braka za Extru su ispričali da se u njihovu odnosu nakon vjenčanja ništa nije promijenilo te okrivaju zašto će Božić provesti odvojeno

“U braku smo četiri mjeseca i moram priznati da se ništa nije promijenilo jer smo i prije živjeli zajedno. Jedina promjena dogodila se mojim dokumentima, jer sam promijenila prezime”, rekla je na početku razgovora Mirna Maras, zaštitno lice Nove TV koja se ovog ljeta tajno vjenčala s bivšim Misterom Hrvatske i glumcem RTL-ove sapunice “Zabranjena ljubav”, Mariom Valentićem. Mladi bračni par svoju je vezu započeo na neobičan način. Naime, u jednim novinama objavljena je anketa u kojoj su poznate Hrvatice, među kojima i Mirna Maras, birale najzgodnije Hrvate. Mirna je u tom izboru odabrala Marija, a on joj se nedugo zatim javio kako bi se upoznali. Nakon kratkog prijateljskog druženja Mirna Maras i Mario Valentić započeli su ljubavnu vezu, a nakon dvije godine ovog su se kolovoza vjenčali na otoku Mljetu.
Mirna Maras na Novoj TV već gotovo dvije godine vodi vremensku prognozu, a osim toga glumi i Ninu, novinarku Zvjezdanog trača, u humoristično-glazbenom showu “Nad lipom 35”. O svom radu kaže: “Dva dana u tjednu zauzeta sam snimanjem serije, a dva dana snimam prognozu. Vikendi su mi jedini slobodni. Moram priznati da još uvijek na posao idem s veseljem. Još mi se nije dogodilo da ujutro ustanem i kažem kako mi se ne da ići. To znači da me sve to još uvijek veseli. Zanimljivo mi je glumiti i novinarku trač magazina, no priznajem, time se nikada ne bih privatno bavila.”
Mirnin suprug Mario Valentić već je četvrtu godinu za redom glavni glumac u sapunici “Zabranjena ljubav”, a lik Borne zaludio je tinejdžerke. “Značajna je razlika između prve sezone i ove četvrte. Tada mi je sve bilo novo i izazovno, dok je danas to već postala, kao i svaki drugi posao, rutina. Pokušavam si pronaći neke motive kako bih što bolje glumio i dalje. Nisam se prepustio letargiji i nastojim dati svoj maksimum.” Budući da se bave sličnim zanimanjima na dvije različite televizije, priznaju kako ponekad pogledaju što drugi radi. O tome Mirna govori: “Tu i tamo škicnem što radi, ali rijetko, a i tada je to svega pet minuta, tek toliko da vidim ima li kakvog napretka, a ima. Usudim se reći, ne zato što je moj muž, ali Mario je puno bolji od većine tamo koji su završili Akademiju. Ne bih željela da se itko uvrijedi, ali to je činjenica. Prvi put sam pogledala tu seriju dok se još nismo poznavali. Netko mi je rekao kako u sapunici glumi Mister Hrvatske i mene je to zaintrigiralo. Bilo mi je zapravo smiješno da jedan Mister glumi, a i nije mi bilo jasno tko se danas uopće prijavljuje na izbor za Mistera. Pogledala sam epizodu i pomislila - gle, pa on nije loš.”
Na pitanje je li ljubomorna na Mariove obožavateljice, Mirna kaže kako joj je sve to još uvijek slatko i simpatično. “Smiješno mi je zato što je to moj Mario, a svi lude za njim. Zapravo mi je drago da ga vole. No nisam ljubomorna, zapravo, jesam malo. Svatko mora biti u određenoj situaciji malo ljubomoran jer ako nisi, onda ne voliš tu osobu koliko treba”, kaže Mirna Maras, dok Mario Valentić nastavlja: “Ma volim sve te klince koji me traže autogram ili da se slikam s njima. Jedino mi nije baš drago kada odem s nekim na piće ili kada s Mirnom obavljam nešto po gradu pa da nas gnjave. No, sve u svemu dobro se nosim s time i ne gledam to kao teret već kao dio posla.” Nakon četiri mjeseca braka Mirna kaže kako je Mario i dalje romantičan te ju često iznenadi sitnim znacima pažnje. “Volim te male znakove pažnje, kao kad mi donese sladoled ili čokoladu ili neku sitnicu koju zna da volim.”

Više u novoj Extri...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika