18.12.2007. / 19:00

Autor: Martina Čizmić

IZVANZEMALJCI

Japanska vlada vjeruje da NLO-i postoje

"Tek moramo potvrditi da NLO-i postoje", rekao je premijer Yasuo Fukuda

Glasnogovornik japanske vlade Nobutaka Machimura izjavio je kako NLO-i postoje. Njegova izjava izazvala je podsmjehe na redovnom obraćanju javnosti o vladinoj politici.

Ranije je glavni tajnik, u odgovoru na pitanje jednog zastupnika, odgovorio kako vlada ne može potvrditi niti jedan slučaj neidentificiranog letećeg objekta.

"Ovo je tema koja interesira cijelu zemlju. To je tema obrane zemlje i moramo potvrditi postojanje takvih predmeta", rekao je zastupnik opozicijske demokratske stranke Ryuji Yamane koji je postavio pitanje. Dodao je kako japanska vlada ni ne pokušava prikupiti podatke kako bi mogla potvrditi postojanje NLO-a.

Glasnogovornik Machimura je na pitanje o stavu japanske vlade prema NLO rekao kako može ponuditi samo stereotipne odgovore. "Osobno, vjerujem da postoje", rekao je na konferenciji za novinare.

No japanski premijer ostao je pri službenom stajalištu. "Tek moramo potvrditi da NLO-i postoje", rekao je premijer Yasuo Fukuda.

Vezane vijesti

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japanski ministar financija Jun Azumi izrazio je u nedjelju zadovoljstvo dogovorom koji je dan ranije postigla eurozona o pomoći u dokapitalizaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika