20.12.2007. / 10:14

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Katie Holmes: 'Tomova djeca zovu me mama'

Katie Holmes dala je intervju magazinu People u kojem je još jednom ponovila kako je Tom Cruise 'divan otac i suprug' pa dodala kako su i njegovo dvoje usvojene djece iz prijašnjeg braka sa Nicole Kidman 'nevjerojatna, stvarno pametna i draga djeca'. Kako novinari i paparazzi prate ovaj poznati par na svakom koraku, tako se u posljednje vrijeme počelo pisati o tome da se u društvu sretnog bračnog para uopće više ne viđaju Cruisova danas 15-godišnja kćer Isabella i sin Connor kojem je 12 godina. U intervjuu časopisu People, Katie Holmes međutim tvrdi kako je Isabella i Connor zovu majkom.

Glumica koja je uzela dvije godine porodiljnog dopusta veseli se skorašnjoj premijeri filma «Mad Money» u kojem glumi uz Diane Keaton i Queen Latifah, otkriva kako se veseli blagdanima koje će okupiti obitelji Cruise i Holmes na skijanju u Coloradu te nastavlja s hvalospjevima svojem suprugu s kojim se, kako tvrdi, odlično zabavlja: «Tom me upoznao s toliko novih iskustava. Činila sam stvari za koje sam vjerovala da nikada neću poput planinarenja, letenja u P-51, to je ono zbog čega je inspirativno biti s njim – neprekidna uzbuđenja i uživanje».

Vezane vijesti

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Hollywoodskoj glumici Katie Holmes očigledno je voda došla do grla. Kako javljaju strani mediji, ona i Tom Cruise više ne žive zajedno. Kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika