21.12.2007. / 15:51

Autor: Katarina Zorić

BOŽIĆNA ČESTITKA

Sanader:"Napredak naše zemlje treba biti prožet osjećajima za svakog čovjeka"

Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta, svim hrvatskim građanima koji slave Božić, u ozračju nadolazećeg Božića, upućujem srdačne i tople želje svim vjernicima

Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader uputio je danas božićnu čestitku ističući da blagdanom Božića veličamo neprocjenjivo značenje vjere i ljudskih vrijednosti.

Hrvaticama i Hrvatima u domovini i diljem svijeta, svim hrvatskim građanima koji slave Božić, u ozračju nadolazećeg Božića, upućujem srdačne i tople želje svim vjernicima. Blagdan Božića uvijek donosi snažnu poruku - poruku mira, ljubavi i zajedništva. Blagdanom Božića veličamo neprocjenjivo značenje vjere i ljudskih vrijednosti, stoji u Sanaderovoj božićnoj čestitki.

Blagdanski dani su uvijek i prigoda da se osvrnemo na put koji smo prešli i da pogledamo što donosi sutra. S ponosom i radošću možemo ustvrditi da je protekla godina bila još jedna godina napretka naše Domovine. Ustrajno i zajedno, još smo više približili Hrvatsku ostvarenju naših najvažnijih ciljeva. Učinili smo Hrvatsku još boljom zemljom, još je bliže priklonivši pod zajednički europski krov. U vremenu koje je pred nama, nastavit ćemo na istom putu, jednako ustrajno i u slozi, tako da napredak naše zemlje bude prožet osjećajima za svakog čovjeka.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika