22.12.2007. / 12:59

Autor: Martina Čizmić

JAPAN

Odijelo koje se može prati pod tušem

Ne treba ih peglati, a dovoljno ih je oprati pod toplim tušem i spremna su za ponovnu uporabu

Japanski izumitelji poznati su po svojim više ili manje praktičnim izumima, ali u svakom slučaju veoma domišljatima. Tako su osmislili odijelo koje ne morate nositi u kemijsku čistionicu kako bi ga očistili. Dovoljno ga je staviti po topli tuš.

Tvrtka koja proizvodi odjeću tvrdi da su njihova "Shower Clean" poslovna odjela jedinstvena. Ne treba ih peglati, a dovoljno ih je oprati pod toplim tušem i spremna su za ponovnu uporabu. Odjela napravljena od laganog materijala biti će dostupna u veljači u Japanu.

Na web stranicama tvrtke čak su i objavili upute kako prati odijelo. Treba ga preokrenuti tako da unutarnja strana bude vani i objesiti ga na vješalicu. Nakon toga odjelo polijevati nekoliko minuta toplom vodom. Preokrenuti ga na pravu stranu i ponoviti postupak. Kada je "pranje" gotovo, odijelo objesiti van da se osuši

U Konaki tvrde da je odijelo savršeno za mlađu populaciju koja tek kreće u potragu za poslom, ali i mladi poslovni ljudi koji žive sami. Njima je često prekomplicirano nositi odijelo na kemijsko čišćenje jer imaju samo jedno ili im je trošak prevelik.

Odijelo će biti dostupno za muškarce i žene, a stajati će između 260 i 492 dolara. Prodavat će se na više od 320 mjesta diljem Japana.

Vezane vijesti

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japan zadovoljan dogovorom o dokapitalizaciji španjolskih banaka

Japanski ministar financija Jun Azumi izrazio je u nedjelju zadovoljstvo dogovorom koji je dan ranije postigla eurozona o pomoći u dokapitalizaciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika