05.08.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

VELIKA BRITANIJA – TV

UMRLA CARMEN SILVERA, ZVIJEZDA SERIJE "ALLO, ALLO"

Allo Allo

UMRLA CARMEN SILVERA,
ZVIJEZDA SERIJE “ALLO, ALLO”

LONDON: Carmen Silvera, britanska glumica, koja se posebno istakla u izuzetno popularnoj britanskoj tv-seriji “Allo, Allo”, umrla je od raka pluća u 80. godini u jednom staračkom domu za glumce u istočnom Londonu. Pušila je cijelog života, rak joj je dijagnosticiran u travnju, a ona je odbila podvrći se i kemoterapiji i zračenju, pa je stoga umrla tako brzo.

Ona je u svojoj dugoj glumačkoj karijeri nastupila u velikom broju kazališnih predstava, u britanskim filmovima, no, najveću je slavu stekla u seriji “Allo, Allo”, koja je snimana osamdesetih godina. Igrala je suprugu glavnog lika Renea, koja jako voli pjevati, ali nema sluha, te koja je sudionica brojnih smiješnih zapleta u toj komičnoj seriji, smještenoj u okupiranoj Francuskoj za Drugog svjetskog rata.

Njen glavni partner Gordon Kaye izjavio je da je jako tužan zbog njene smrti, jer se s njom jako sprijateljio tokom snimanja serije, te se s njom često viđao i nakon što su prestali raditi zajedno. Za Carmen Silveru je rekao da je bila “prava dama”, jako rastresena, ali vrlo marljiva, pa je nastupala sve donedavno, čak je redovito odlazila na turneje po unutrašnjosti Engleske nastupajući u jednoj komediji s putujućim glumcima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika