24.12.2007. / 11:22

Autor: Marijana Zrinjski

OSIJEK

Biljana Borzan: "Milanović me uvijek podržava"

"Moram naglasiti da sam o svojoj odluci o ostavci prvo obavijestila Zorana koji me podržao iste sekunde. Nikakve svađe između nas bilo, niti me on ikada gurao u koaliciju s HDSSB-om", odlučno je kazala Biljana Borazan

Predsjednica osječkog SDP-a Biljana Borzan podnijela je ostavku na viječničku funkciju u Gradskom vijeću Osijeka kako bi se u miru mogla posvetiti majčinstvu. Podsjetimo, Biljana Borzan je u osmom mjesecu trudnoće i za mjesec dana očekuje svog drugog sina.

Za Nacional.hr danas je odlučno demantirala tvrdnje da je njezina ostavka povezana sa predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem koji je, kako se spekulira, podupirao koaliciju u Osijeku s HDSSB-om čiji je osnivač Branimir Glavaš, inače često verbalno napadao Biljanu Borzan radi srpske nacionalnosti.

"Moram naglasiti da sam o svojoj odluci o ostavci prvo obavijestila Zorana koji me podržao iste sekunde. Nikakve svađe između nas bilo, niti me on ikada gurao u koaliciju s HDSSB-om", odlučno je kazala Biljana Borazan dodajući kako ne zna što da odgovori ljudima koji je pitaju da li se uvrijedila kada je jučer u HTV- ovoj emiisiji "Nedjeljom u dva", Milanović spomenuo njezinu nacionalnost. "Zna se u kojem je kontekstu to Milanović rekao! Stvarno mi nije jasno zašto bi se ja na to uvrijedila, pa ne sramim se svog porijekla! Uostalom svi su ti podaci o meni objavljeni i na internetu", rekla je Biljana Borzan.

Kazala je da ne zna tko će i kako će sastaviti vladu u Osijeku. No, budući da je desnica u Osijeku dobila 75 posto glasova, na njima, smatra, leži i najveća odgovornost za formiranje gradske vlasti.

"Danas je gradski odbor pa će se valjda nešto riješiti", kazala je Biljana Borzan koja se osjeća vrlo iscrpljenom jer se u posljednje vrijeme, kaže, održalo više sjednica Gradskog odbora nego u zadnjih šest mjeseci zajedno. "I da nisam trudna bilo bi mi teško", dodala je.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika