26.12.2007. / 10:24

Autor: Marijana Zrinjski

OSIJEK

SDP odustao od Osijeka

SDP neće sudjelovati u formiranju vlasti u Osijeku. Nakon razmatranja mogućih koalicija, osječki Gradski odbor stranke donio je o tome jednoglasno odluku koju je u potpunosti podržalo i vodstvo stranke. Predsjednik SDP-a, Zoran Milanović i tajnik stranke Igor Dragovan, održali su radni sastanak s vodstvom osječkog SDP-a. Podsjetimo, u petak se predsjednica osječkog ogranka SDP-a Biljana Borzan povukla iz osječkog gradskog Vijeća da bi se, kako je rekla, mogla posvetiti majčinstvu.

"Uvažavajući probleme grada Osijeka uzrokovane krizom vlasti, SDP je nakon lokalnih izbora razgovarao o mogućoj suradnji s drugim strankama. Međutim, Gradski odbor SDP-a, uvažavajući specifičnosti Osijeka, odlučio je da neće ulaziti u koalicije niti će u osječkom Gradskom vijeću dati tehničku potporu bilo kojoj od stranaka", stoji u priopćenju pristiglom iz zagrebačke središnjice SDP-a.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika