27.12.2007. / 13:46

Autor: Marko Biočina

NOGOMETNI TRANSFER

Milijarderi na aukciji Luke Modrića

Dinamo je već dogovorio Modrićev transfer u Manchester City, ali je sada svoj interes obznanio i Chelsea čiji vlasnik Roman Abramovič bez problama može platiti 25 milijuna eura koliko navodno traži Mamić

Novi klub Luke Modrića biti će poznat u slijedećih 48 sati. Zdravko Mamić trenutno je u Londonu gdje se sprema za posljednju rundu pregovora s engleskim klubovima zainteresiranim za angažiranje Dinamovog kapetana.

Čak je i engleski dnevnik Times tome posvetio članak u današnjem izdanju. Times tvrdi kako će Modrić biti prodan najvišem ponuđaču na svojevrsnoj aukciji u kojoj će sudjelovati Manchester City, Tottenham i Chelsea. Prema Timesovim informacijama Dinamo će za Modrića tražiti oko 25 milijuna eura. Nacional.hr doznaje kako je Tottenham u međuvremenu odustao.

Dinamo je navodno već gotovo dogovorio Modrićev transfer u Manchester City, čiji trener Šveđanin Sven Goran Eriksson nakon kupovine Vedrana Ćorluke u svojoj momčadi želi vidjeti još jednog Dinamovog igrača. Ipak, taj je dogovor propao kada je svoj interes obznanio i Chelsea, čiji je trener Avram Grant Modrića uživo gledao na utakmici Hrvatske i Makedonije.

Već se tada spekuliralo o želji engleskog kluba kupi Modrića. S obzirom da Zdravko Mamić ima rezerviranu avionsku kartu za povratak u Hrvatsku za subotu, može se zaključiti kako će u u toku današnjeg i sutrašnjeg dana biti dogovoren Modrićev transfer.

Jedino pitanje je tko će ponuditi više. Chelsea u vlasništvu ruskog milijardera Romana Abramoviča čije se bogatsvo procjenjuje na 18,7 milijardi dolara ili Manchester City čiji je vlasnik tajlandski svrgnuti premijer Thaksin Shinawatra. Njegov imetak prema časopisu Forbes iznosi više od 2 milijarde dolara.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika