30.12.2007. / 13:10

Autor: Nina Tomljanović

AFERA PET ZVJEZDICA

Žeravici i Kralju određen jednomjesečni pritvor

Odluku je donijela istražna sutkinja Županijskog suda u Splitu, Ljiljana Stipišić nakon višesatnog saslušanja Žeravice i Kralja

Dvojici osumnjičenika, pročelniku službe za graditeljstvo u dubrovačkom uredu Državne uprave Ivi Žeravici i direktoru građevinske tvrtke "Konel" Antunu Kralju koje se tereti za traženje mita od vlasnika luksuznih hotela Gorana Štroka određen je jednomjsečni pritvor i protiv njih je pokrenut istražni postupak koji je proglašen tajnim.

Odluku je donijela istražna sutkinja Županijskog suda u Splitu, Ljiljana Stipišić nakon višesatnog saslušanja Žeravice i Kralja.

Kakom smo pisali, osumnjičeni su od poduzetnika Gorana Štroka tražili gotovo 500.000 eura da bi mu pribavili potrebne dozvole za rad njegovog hotela Bellveue.

Jučer su privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Splitu nakon što su uhićeni u Dubrovniku.

Nakon što se Štrok obratio glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću pokrenuta je opsežna istraga koja obuhvaća širi krug ljudi.

Vezane vijesti

Presudio im kapitalizam

Presudio im kapitalizam

Bila je sparna lipanjska večer 2008. kad je hrvatski poduzetnik Goran Štrok svečano otvorio vrata svog obnovljenog hotela Excelsior u Dubrovniku.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika