07.01.2008. / 12:51

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Maja-Paola Sestrić: "Istinu o svojoj obitelji saznala sam u Extri"

Finalistica ovogodišnjeg "Big Brothera" u javnosti je ostavila snažan dojam zbog svoje potresne životne priče; za Extru je ispričala kako je, pročitavši članak o svom biološkom ocu odlučila posjetiti obitelj u Velikoj Kladuši

Finalistica ovogodišnjega "Big Brothera", dvadesetogodišnja Maja-Paola Sestrić iz Duge Rese, od televizijskih je gledatelja dobila samo tri posto manje glasova od pobjednika Vedrana Lovrenčića i tako ostala bez glavne nagrade od milijun kuna. Ona je jedina žena koja je ove godine došla do finala. I prije nego što je proglašena finalisticom, o Maji-Paoli Sestrić puno se pisalo. Iako se svojim ponašanjem u BB kući nije pretjerano isticala, više je bila povučena, svojim je privatnim životom zaintrigirala mnoge.

Maja-Pola Sestrić udomljena je u dobi od osamnaest mjeseci iz mnogobrojne obitelji Ćufurović u obitelj Sestrić, u kojoj su je - iako su tada već imali svoje troje biološke djece - odgojili kao svoju kćer.

U vrijeme dok je Maja-Paola boravila u Big Brother kući Extra je objavila potresnu priču o njezinu biološkom ocu, tada teško bolesnom, koji je udomljen preko centra za socijalni rad u jednoj siromašnoj obitelji u selu Donja Slapnica, nedaleko od Velike Kladuše. Jedina mu je želja pred smrt bila vidjeti svoju djecu, no ona mu se nije ostvarila. Biološki otac Maje-Paole preminuo je prije završetka "Big Brothera". Prema želji udomiteljske obitelji Maje-Paole Sestrić, točnije pomajke Ljiljane, Maja-Paola o tome nije ništa znala do završetka reality-showa.

EXTRA: Kakav je osjećaj s takom malom razlikom ostati bez glavne nagrade od milijun kuna? Jeste li razočarani?
- S finalistima sam se toliko zbližila da mi nije krivo da je bilo tko od njih pobijedio. Prva moja reakcija bila je - dobro, nisam pobijedila. Nakon toga samo želiš vidjeti svoju obitelj i vratiti se u normalu. Znači, nije to neki prestrašan šok. Naravno da mi je prošlo kroz glavu da sam si sad već mogla kupiti stan i auto i započeti neki život, ali brzo to prođe. S vremenom sve to dođe.

EXTRA: Nagađalo se da je razlog zbog kojeg ste se prijavili u "Big Brother" vaša želja da se počnete baviti glumom.
- Nije to bio glavni razlog, to je bio usputni. Glavni mi je bilo to što su mi neke drage osobe rekle da ne mogu upasti pa sam baš htjela dokazati da mogu i hoću. Mislim da sam više nego dovoljno pokazala da neke stvari mogu napraviti usprkos tome što netko kaže da ne mogu.

EXTRA: Tko je u vama izazvao taj bunt i želju za dokazivanjem?
- Meni jedna jako draga osoba, ali ne bih govorila o tome.

EXTRA: Je li riječ o dečku s kojim ste neposredno prije ulaska u Big Brother kuću bili u vezi?
- Da, on me zezao da ne mogu upasti. Ne mogu vjerovati da ste to saznali, za njega nitko nije znao.

EXTRA: Jedna od vaših bivših sustanarki rekla je kako ste u Big Brother kuću čak ponijeli njegovu sliku, koja je bila na vašem noćnom ormariću. Jeste li još uvijek u vezi s njim? Jeste li se čuli nakon završetka "Big Brothera"?
- Ne bih to nazvala vezom. Bile su to simpatije prije mog ulaska u kuću, nešto što smo trebali realizirati pa smo to ostavili "zamrznuto" dok ne završi "Big Brother". Čuli smo se i nastavit ćemo tamo gdje smo stali.

EXTRA: Možete li nam otkriti o kome je riječ?
- Reći ću samo da se zove Tomislav i da mi je jako drag.

EXTRA: Za vrijeme boravka u BB kući najviše ste se zbližili sa Stjepanom Bekavcem iz Omiša. Vaši su sustanari znali prokomentirati i da ste zaljubljeni. Kakav sad imate odnos s njim?
- Ja i Stipe smo bili možda u malo prisnijem odnosu od ostalih i po ponašanju mi je dosta odgovarao. Ali nikad ga nisam gledala kao potencijalnog dečka, a pretpostavljam ni on mene kao potencijalnu curu. Bio mi je potpora tamo, a to mi je strašno trebalo. S vremenom smo se počeli pomalo odvajati, on je otišao a ja sam se zbližila s ostalim stanarima. Eto, nakon "Big Brothera" nismo se ni čuli. Ja sam mu na imendan, dan nakon Božića, poslala poruku, ali nije odgovorio.

EXTRA: Jeste li dobili kakve glumačke ili slične ponude i tako ostvarili i drugi cilj zbog kojeg ste se prijavili?
- Nešto se šuška, a što će od toga biti - ne znam. Nešto mi je ponuđeno, ali nismo se uspjeli sve dogovoriti jer su bili blagdani. Sve je još u početnoj fazi.

EXTRA: Kako je izgledao vaš život prije ulaska u Big Brother kuću?
- Dečko, stan, posao - ja sam samostalna cura. Završila sam ugostiteljsko-turističku školu i dosta dugo radila kao hostesa, pa u kazalištu, osiguranju. Odrasla sam uz dvije sestre i jednog brata. S roditeljima sam ponovno počela živjeti možda mjesec dana prije ulaska u BB kuću, a prije toga sam nekih deset mjeseci živjela s bivšim dečkom u Karlovcu. Volim biti samostalna, a ne na grbači svojim roditeljima. Smatrala sam to ozbiljnom vezom pa sam htjela vidjeti kako bi to funkcioniralo. Ali eto, puklo je.

EXTRA: Koji je bio razlog prekida?
- Njegova prevelika ljubomora. Dosta sam zvrkasta osoba i volim se šaliti, a njemu to baš nije bilo drago. Bio je dosta rigorozan po pitanju prijatelja, društva i izlazaka. Našao je drugu curu i to me povrijedilo. Nisam to očekivala od njega, ali sam prešla preko toga.

EXTRA: U Extri je objavljena priča o vašoj biološkoj obitelji. Jeste li je pročitali?
- Kad sam došla doma, mama je prvo stavila taj članak pred mene. Iz novina sam, nažalost, saznala neke stvari o sebi, kao i to da imam obitelj koju ne poznajem. Prvi put sam vidjela gdje sam rođena. Na neke sam takve stvari već dosta rano postala imuna. Kad sam ulazila u BB kuću, znala sam da će se potezati priče iz moje prošlosti. Čula sam da mi je otac umro. Naravno da mi je bio šok kad mi je mama to priopćila, ali ja sam ga vidjela samo jednom i nisam imala neki prisan odnos. Potrese te, ali ne prejako.

EXTRA: Da ste vidjeli taj članak a niste bili u BB kući, biste li posjetili oca?
- Nisam zlopamtilo. Da mi ne znam koliko puta učiniš nešto loše, ja ću ti opet doći, možda i prva pristupiti. Vjerojatno bih otišla. Mislim, sa svojim roditeljima, ali bih ipak otišla.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

HEPI BRZDEJ, DIJR ŽELJKO10 do 8, NovaTV, ponedjeljak, 19.50Kad je Hrga u ponedjeljak zamahnula mikrofonom pred nosom Željka Keruma i stala računati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika