18.01.2008. / 10:22

Autor: Igor Ćutuk

VLAST

Muke po ministru turizma

Novi ministar turizma pohvalio je prirodne ljepote Hrvatske zbog čega ne putuje na odmor u inozemstvo nego ljetuje isključivo na hrvatskoj obali, no našao se u nezgodnoj situaciji kada je trebao nabrojati pet hotela koje bi izdvojio kao najbolje

Prvi čovjek nedavno ustrojenog Ministarstva turizma, HSS-ovac Damir Bajs, u intervjuu za današnji Jutarnji list nije znao nabrojati pet imena hotela u Hrvatskoj koja bi po njegovu mišljenju bila najbolja.

Ministar je pohvalio prirodne ljepote naše zemlje te istaknuo da zbog toga ne vidi razloga putovati na odmor izvan Hrvatske. Ljetovao je, nastavlja, od Opatije na sjeveru do Hvara i Dubrovnika na jugu, no na upit novinara nije se sjetio imena ni jednoga hotela u Opatiji koji bi po posebnosti izdvojio. Tek se naknadno uz pomoć novinara sjetio da mu je među boljima ostao u sjećanju Millenium koji, kako je zaključio, predstavlja "hotel prema najnovijim standardima".

Donedavni bjelovarsko-bilogorski župan i jedan od najutjecajnijih ljudi u HSS-u namučio se i oko nazivlja dubrovačkih hotela. Bio je, kaže, u jednomu hotelu koji mu se jako dopao, no imena se ne može sjetiti. Nakon što je novinar nabrojao imena najpoznatijih hotela u Dubrovniku, Bajs je zaključio da misli da se radi o Excelsioru!

O novomu ministru i donedavnom bjelovarsko-bilogorskom županu Nacional je prije nekoliko dana objavio tekst pod naslovom "Ministar turizma vodi HSS iz sjene".

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika