19.01.2008. / 12:45

Autor: Igor Ćutuk

SLUČAJ GLAVAŠ

Prijetnje sucu koji vodi slučaj Glavaš

Sudac Horvatović prijetnju nije prijavio policiji, no nije se izjasnio ni da prijetnju ne shvaća ozbiljno

Sudac Željko Horvatović koji na Županijskom sudu u Zagrebu vodi proces protiv Branimira Glavaša primio je dopisnicu uzemirujućeg sadržaja. Jutarnji list objavio je da je sudac Horvatić u četvrtak, pregledavajući zaprimljenu poštu, primjetio i dopisnicu prijetećega sadržaja, motiviranog time što sudi Glavašu.

Horvatović slučaj nije prijavio policiji. Nije se izjasnio ni da prijetnju nije shvatio ozbiljno, pa se zato odlučio na šutnju.
Glasnogovornik Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić kratko je potvrdio tek da je "nešto stiglo", ali da sudac Horvatović to ne želi komentirati. Istoga dana pristaše Branimira Glavaša predsjedniku Vrhovnog suda Branku Hrvatinu elektroničkom su poštom uputili uvredljivu poruku.

Vrhovni sud odbio je žalbu Državnog odvjetništva, na temelju koje je Branimir Glavaš, optužen za ratne zločine nad srpskim civilima u Osijeku 1991. godine, pušten iz pritvora.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika