23.01.2008. / 11:15

Autor: Igor Ćutuk

PLJAČKA U ZAGREBU

Otet zaštitar Sokol Marića?

Policija intenzivno traži pljačkaše dostavnog vozila Sokol Marića, a traga se i za zaštitarom koji je vozio sporni kombi

Svi izlazi iz Zagreba trenutačno su pod nadzorom su policije, a pojačane kontrole izazvale su prometni kolaps na gotovo svim važnijim prometnicima iz Novog Zagreba prema središtu i izlazima iz grada, nakon jutrošnje pljačke dostavnog vozila zaštitarske tvrtke Sokol Marić.

Nepoznati razbojnici oteli su rano jutros vozilo zaštitarsko vozilo koje je dostavljalo novac. Pljačka se zbila na Meštrovićevu trgu u zagrebačkom naselju Zapruđu, a zasad nije poznato je li novac bio dostavljan u Zagrebačku banku ili neki od obližnjih bankomata, izvijestio je Večernji list. Zajedno s novcem i kombijem navodno je otet i zaštitar koji je vozio kombi.

Večernji doznaje kako je policija ubrzo započela potragu za kombijem, a nedugo potom oteto vozilo pronađeno je na Sajmišnoj cesti kod Getroa u Novom Zagrebu. Za vozačem i novcem intenzivno se traga. Zasad nije poznato koliko je otmičara sudjelovalo u prepadu i koliko novca je zaštitarski kombi prevozio. Iz vozila je navodno ukradena zasad neutvrđena količina novca.

Izlazi iz grada Zagreba strogo se kontroliraju, a policijske kontrole izazvale su prometni kolaps.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika