30.01.2008. / 11:21

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Tjedni horoskop: 30. siječnja do 4. veljače 2008.

OvanPomažu vam Merkur i Mars. Potiču strpljivost i snalažljivost u poslu pa ćete imati snage suočiti se s gomilanjem dugova, a poslovne poteškoće rješavat ćete sustavno, jednu po jednu. Bit će razgovora i poslovnih pregovora, pa i kraćih putovanja. Sve ćete obveze na vrijeme obaviti, neće biti zaostataka. Time, dakle, možete biti zadovoljni. No, nažalost, s istodobnim lošim djelovanjem Venere i Jupitera bit će vam i dalje potrebno mnogo dobrih živaca i samodiscipline. Razočarala vas je neka draga osoba ili se osjećate osamljeno. Loša Venera pojačava probleme s novcem. Trebali biste, a i moći ćete, mnogo raditi. Bez oklijevanja prihvatite čak i nove poslove: dok je loš Jupiter, potrebno je mnogo napora da se osigura normalna zarada.

BlizanciS Marsom u svom znaku i Merkurom u dobrom aspektu, bit ćete natprosječno aktivni i uspješniji nego u zadnje vrijeme. Ako i neće biti značajno povećane zarade, ipak možete i to donekle popraviti. Bit će više ugodnih društvenih kontakata, možda i korisnih novih poznanstava. Samo se i dalje držite dalje od lošeg društva! Možete početi niz novih poslova, mogla bi vas zainteresirati trgovina ili poslovi vezani za pisanje i računanje. U svakom slučaju, koncentracija vam je odlična pa ćete se u svemu lakše snalaziti. Zdravlje se popravlja pa neće biti depresivnih misli niti potrebe za sredstvima za smirenje. Čak će vas privlačiti sportovi. Uz to, razgovorom možete ublažiti i sve veće obiteljske probleme, kao i one s nadređenima.

LavMerkur u suprotstavljenom znaku Vodenjaka donosi vam mnogo nerviranja: svakodnevni se poslovi kompliciraju, gubite važne predmete, kao i kontrolu nad svojim postupcima. Moguće je da čujete ogovaranja, da je netko o vama iznosio neistine. No, nemojte se svađati. Narednih mjesec dana nemojte potpisivati nikakve ugovore, ne planirajte putovanja. Sve što je vezano za pisanje, trgovinu, promet i komunikacije - odgodite. Može biti neprilika sa suradnicima na poslu, a kod kuće s djecom. Tješite se time da je sve to zaista kratkotrajan poremećaj. Utješno je i to što će vam zdravlje biti bolje. Imate natprosječno mnogo energije. Potrebno vam je nešto smirujuće: možda je to sada neki sport ili barem duže šetnje.

VagaPovoljno su vam aspektirani svakodnevni poslovi, a sada je vrijeme i da popravite odnos s okolinom te da se više družite s prijateljima, kolegama ili vlastitom djecom. Može vam se svidjeti ideja o nekom putovanju, dobit ćete dobre vijesti. Trebate li polagati ispite, primijetit ćete da učite s lakoćom. Dobra je prilika da sredite svoje papire te ispunite i obećanje da ćete se s nekim vidjeti i porazgovarati. Važno je da niste sami. Naime, loši Jupiter i Venera donose nezadovoljstvo zbog male zarade i velikih dugova te nesređene emocionalne veze, a znače i manji pad društvenog ugleda pa je važan svaki napor da to popravite. Tu imate pomoć Merkura, a u dobrom aspektu donosi strpljenje - upravo ono što vam je potrebno.

StrijelacMerkur vas potiče na veću aktivnost, s lakoćom ćete pisati, voditi brojne razgovore te se družiti s kolegama i znancima. Bit ćete raspoloženi i za poslovnu suradnju i neobvezna druženja. Mnogo sitnih korisnih poslova popravljat će vam - inače sve slabije - raspoloženje. Moguće su novosti koje će vas razveseliti. Također je moguće ugodno kraće putovanje, a sve će to itekako dobro doći! Mnogo je, naime, problema: s birokracijom, nadređenima, roditeljima, zdravljem. Izbjegavajte svađe i - šutite. Ipak, bit će bolesti, a moguće su i ozljede. Mirujte, odmarajte se, jako pazite na sebe. Čuvajte se opasnih predmeta. Potrebno vam je nešto za opuštanje pa pozovite prijatelje u goste jer je Merkur i planet prijatelja.
VodenjakImate pomoć Merkura u svom znaku te povoljno aspektiran Mars. Malo ćete slobodnog vremena provoditi kod kuće, teško ćete se odlučivati između mnoštva zanimljivih poziva. Upoznat ćete zanimljive ljude. Lako ćete izići na kraj s brojnim svakodnevnim poslovima. Radit ćete brzo i spretno, a postupci su vam dobro prilagođeni okolnostima. Zbog tog Merkura bit ćete, dakle, neuhvatljivi. Zaželjet ćete se putovanja, druženja s prijateljima. Ako se uspijete koncentrirati na nešto ozbiljnije, onda pokušajte s poslovima vezanim za pisanje, računanje ili trgovinu. Pripremajte se za ispite. Zdravlje vam je odlično, dobro su aspektirane tjelesne aktivnosti te se možete baviti sportom ili češće posjećivati rekreacijske centre.
BikImate dobar utjecaj Venere pa možete očekivati povećanje popularnosti, mnogo ugodnih druženja, poklona i usluga, a svom ćete izgledu posvećivati natprosječno mnogo pažnje, i to s uspjehom! Bit ćete odlično raspoloženi i sretno zaljubljeni. Često ćete zabavljati čitavo društvo te ćete i dalje natprosječno dobro zarađivati. Pomažu vam ugledni prijatelji, a podržavaju vas i nadređeni, s kojima ste u jako dobrom odnosu. Međutim, imate nepovoljan Merkur. Neugodno djeluje na svakodnevne poslove, a budite i pažljivi kod potpisivanja bilo čega, osobito ugovora. Pripazite i na važne predmete, mogli biste ih izgubiti. Vrlo pažljivi budite u prometu, suzdržite se od kupovina. Može biti nesanice.

RakMuče vas poslovi. Razmišljat ćete o tomu da promijenite posao i poduzmete nešto novo, a možda je to i potrebno. No, važno je o svemu temeljito razmisliti; Uran potiče velike promjene, a ne smijete pogriješiti. Neplaćenih računa je sve više, a morate se oslanjati samo na svoj napor, ne očekujući pomoć prijatelja. Sva duža putovanja odgodite, da i tu ne bude novčanih šteta. Uran vas možda čini nestrpljivima, a baš sada nema nikakve pomoći od ljutnje! Uz to, još će biti emocionalnih problema. Pomaže vam Saturn, planet izdržljivosti, a znači i da imate podršku nadređenih ili starijih članova obitelji. Sve u svemu, suzdržite se od kupovina, nemojte počinjati poslove s nekretninama. Izbjegavajte sudove i pravnike.

DjevicaVenera vam je znatno popravila emocionalnu situaciju, raspoloženje i izgled. Jupiter pak donosi veliku zaradu, vrlo dobro i smirenije poslovno razdoblje nego što je bilo čitave prošle godine. Venera također dobro utječe na poslove, donosi društvena priznanja. Moguće je dobivanje nasljedstva i sretno okončanje neke parnice, a uspješne i isplative su čak i veće investicije. U svakom slučaju, možete se okoristiti popularnošću kod kolega i poslovnih partnera. Sada će vam u svemu pomagati prijatelji i osobe koje volite. Venera u dobrom aspektu obećava i zadovoljstva s djecom, osobito ženskom. Često ćete biti u vrlo ugodnom društvu. Može vas omesti samo slabo zdravlje pa se češće odmarajte.

ŠkorpionZbog povoljne Venere bit ćete sretno zaljubljeni, dobivat ćete priznanja okoline, a ljepše i izgledate. Jupiter je također povoljan: znači veliku zaradu i povećanje ugleda. Povoljan je i Saturn pa imate podršku nadređenih, a lako rješavate i birokratske probleme. Napredujete u karijeri, radite mnogo, sustavno i uporno. Ozbiljniji i dugoročniji poslovi, dakle, ne samo da su solidni nego i odlični, a događaju se i mnoge značajne promjene nabolje. Ipak, muči vas Merkur koji kvari ostale, inače odlične utjecaje planeta. Stvara probleme u razgovorima. Niste dovoljno koncentrirani na svakodnevne obveze, a možete imati i manju prometnu nezgodu. Bit ćete predmet ogovaranja. Izdržite, sve to trajat će samo mjesec dana!

JaracVenera vam obećava početak sretne ljubavne veze ili popravljanje stare. Općenito, bit ćete u odličnom odnosu sa ženama. Proljepšat ćete se te ćete zarađivati mnogo više nego do sada. U svemu će vam pomagati utjecajni prijatelji. Dobro je razdoblje da riješite mnoge probleme, na svim područjima života. Sada imate sreću u svemu što poduzimate. Uz to, svima ste simpatični, prijatelji vam rado pomažu. Bit će mnogo poziva za druženje, izlaske i izlete. Bit će važnih priznanja za vaš rad, moguć je velik uspjeh u karijeri. U obitelji su sve bolji odnosi, mogući su brojni sretni događaji te promjene, i to nabolje. Dobar aspekt Venere utjecat će na znatno povećanje vašeg ugleda u društvu.

RibaOve godine Jupiter dobro djeluje na vaš znak pa se uspješno ostvaruju svi ozbiljni poslovni planovi. Možete očekivati nove i još veće novčane dobitke. Odlični su poslovi s nekretninama, a uspješno se završavaju i parnice. Imate zaštitu utjecajnih prijatelja koji će vam u svemu rado pomoći. Možete se upustiti i u veće investicije. Vrlo vam je sretna obiteljska situacija, osim trajnih briga sa starijim osobama. Sve je sretnija i emocionalna situacija. No, loši su Mars i Saturn pa izbjegavajte svađe. S birokracijom može biti čak i ozbiljnijih poteškoća, a svađe neće pomoći. Radije pazite na zdravlje i sve veći umor. Potrebno vam je više sna nego obično, a, na nesreću, može biti nesanice. Čuvajte se opekotina, oštrih predmeta, hladnoće.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika