30.01.2008. / 12:05

Autor: Igor Ćutuk

BENKOVAC

Izgorjeli u automobilu brutalno ubijen?

Policija zasad ne želi potvrditi, ali niti opovrgnuti nagađanja kako je muškarac koji je pronađen u izgorjelu automobilu brutalno ubijeni taksist iz Zadra

Zadarska je policija prijepodne potvrdila kako je u Korlatu kod Benkovca u izgorjelom automobilu pronašla tijelo mrtvog muškarca. Policija zasad ne želi potvrditi, ali ni opovrgnuti nagađanja da je riječ o brutalnom ubojstvu 30-godišnjeg zadarskog taksista.

U Policijskoj upravi zadarskoj nisu željeli reći ništa osim da se osobni automobil marke BMW 525 pola sata iza ponoći iz zasad nepoznatog razloga zapalio te da će se pojedinosti znati nakon očevida koji još uvijek traje.

"Za sada ne možemo potvrditi je li riječ o prometnoj nesreći, samoubojstvu ili ubojstvu", izjavila je glasnogovornica Policijske uprave zadarske Sonja Šimurina za HINA-u.

Nekoliko internetskih portala izvijestilo je kako je taksist kod zadarskog autobusnog kolodvora sinoć pokupio dvojicu muškaraca koje je vozio u mjesto Korlat. Kada su stigli na odredište dvojica su putnika taksista navodno izudarali tupim predmetom te ga zapalili u automobilu, kako bi prikrili tragove.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika