01.02.2008. / 10:51

Autor: Igor Ćutuk

MUP

Ubojici taksista jednomjesečni pritvor

Elvis Šopić policiji je priznao ubojstvo, ali nije otkrio motiv ubojstva, pa se zločin zasad može rekonstruirati samo na temelju pretpostavki

Elvisu Šopiću iz Raštevića kod Benkovca, osumnjičenom za ubojstvo zadarskog taksista Igora Ćustića u Korlatu kod Benkovca, određen je sinoć jednomjesečni pritvor.

Nakon kriminalističke obrade, zadarska je policija kasno sinoć privela 21-godišnjega Šopića istražnom sucu Županijskog suda u Zadru Anti Aniću te podnijela kaznenu prijavu za ubojstvo.

HINA neslužbeno doznaje da se osumnjičeni pred istražnim sucem branio šutnjom. Elvis Šopić mlađi je punoljetnik i za kazneno djelo koje mu se stavlja na teret može biti kažnjen do 10 godina zatvora ili kaznom dugotrajnog zatvora.

Šopić je ubrzo nakon ubojstva policiji priznao da je hicem u glavu iz dvocijevke duge 49 centimetara ubio zadarskog taksista te potom zapalio njegovo tijelo i automobil. Kako nije otkrio motiv ubojstva, rekonstrukcija zločina može se samo izvući iz nagađanja i špekulacija.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika