06.08.2002. / 00:00

Autor: Nacionalov anketni tim

Show business

Što ima novo među zvijezdama

ŠTO IMA NOVO MEĐU ZVIJEZDAMA???
Kliknite i pročitajte najnovije vjesti iz svijeta show businessa. Kako je Justin Timberlake navodno dao intervju, što radi Arnold Schwarzenegger, zvijezda Geri Halliwell, te kako je Robbie Williams tetovirao stražnjicu.

IZMIŠLJEN INTERVJU
Justin Timberlake, pjevač američke pop-grupe “N’Sync”, bivši mladić Britney Spears, demantirao je da je dao bilo kakav intervju britanskom listu “Scottish Daily Record”, pa je kao potpuno neistine ocijenio svoje navodne navode iz tog intervjua, što su ih prenijeli i drugi listovi. U tom navodnom intervjuu Timberlake je citiran kako niječe da je u vezi bilo sa Janet Jackson, bilo sa Christinom Aguilerom, o čemu se u posljednje doba po američkoj štampi dosta pisalo. Njegov predstavnik za štampu je izjavio da Timberlake sa reporterom nije razgovarao, te je on sve njegove citate jednostavno izmislio.

TETOVIRALI STRAŽNJICE
Robbie Williams, britanski pjevač, koji se već mjesecima odlično provodi u SAD, te njegova sadašnja prijateljica Rachel Hunter, nekadašnja supruga pjevača Roda Stewarta, na neobičan su način iskazali svoju privrženost. Ona si je na stražnjicu dala utetovirati srce u kojem piše “Robbie Forever” – “Robbie zauvijek”, a on samo natpis “Rachel Forever” – “Rachel zauvijek”. Prema tvrdnjama američkog tabloida “Star” on je odustao od srca, jer ga je ubadanje iglom boljelo.

RAZGOVARA SAMO SA ŠEFOVIMA
Geri Halliwell, bivša članica grupe “The Spice Girls”, razljutila je televizijske radnike koji su snimali jednu emisiju, gdje je i ona nastupala. Kako tvrdi londonski “Mirror”, ona se izuzetno nadmeno ponašala prema svima, pristala da razgovara samo sa šefovima, te postavljala posebne uvjete pri rasporedu kamera i postavljanju svjetla. Uz to, tražila je da joj donose hranu iz jednog otmjenog londonskog hotela.

GLUMAC PROTIV REŽISERA
Arnold Schwarzenegger, hollywoodski glumački snagator, inače republikanski politički aktivist, koji se priprema da se 2006. godine kandidira za guvernera Kalifornije, mogao bi na tim izborima imati zanimljivog protivnika, također iz filmske branše. Naime, kao protukandidat mogao bi se pojaviti filmski režiser Rob Reiner, koji se proslavio filmom “When Harry Met Sally”, a koji je veliki pobornik Demokratske stranke.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika