05.02.2008. / 12:16

Autor: Nina Tomljanović, Igor Ćutuk

AKTUALNO

Privedeni čelnici Crvene zvezde

Privedeni bivši dugogodišnji čelnici beogradske Crvene zvezde Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković za čije je vladavine beograski klub početkom devedesetih osvojio naslov europskog prvaka na informativnom su razgovoru u MUP-u Srbije

U Beogradu je u tijeku premetačina stanova bivših visokih dužnosnika Crvene zvezde koje srbijanska policija sumnjiči da su kupoprodajama igrača posljednjih pet godina protupravno zaradili više od pet milijuna eura.

Privedeni bivši dugogodišnji čelnici beogradske Crvene zvezde Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković za čije je vladavine beograski klub početkom devedesetih osvojio naslov europskog prvaka na informativnom su razgovoru u MUP-u Srbije, što su potvrdili gotovo svi srbijanski mediji.

Srpska tiskovna agencija Tanjug objavila je i da je u tijelu premetačina stanova bivših Zvezdinih dužnosnika.

Pretpostavlja se da su trojica privedena zbog istrage o spornim ugovorima za kupovinu i prodaju nogometaša. Srpski nogometni savez zasad nema komentara, jer se nacionalna reprezentacija nalazi u sportskom centru u Kovilovu na pripremamaza sutrašnju utakmicu protiv Makedonije u Skoplju, a predsjednik Nogometnog saveza Srbije Zvezdan Terzić na službenom je putu u SAD-u.

Dragan Džajić je trenutno dopredsjednik Nogometnog saveza Srbije i ravnatelj svih reprezentativnih selekcija, te je jedan od najboljih nogometaša svih vremena u Srbiji i čuveno krilo Crvene Zvezde za koju je igrao u periodu od 1961. do 1975. godine. Karijeru je prekinuo 1978. u 32. godini nakon igranja za francusku Bastiu. U Zvezdi je isprva bio tehnički direktor, a potom i predsjednik od 1998. do 2004. kada se povukao s dužnosti, navodno zbog zdrastvenih razloga.



Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika