19.02.2008. / 13:37

Autor: Jelena Badovinac

INCIDENT

Ivanišević golf palicom napao fotografa

Kad je tenisač ugledao fotografa pred kućom, podivljao je i razbio Borisu Beribaku fotoaparat

Storyjevom fotografu Borisu Beribaku sinoć je oko sedam sati navečer tenisač Goran Ivanišević golf palicom razbio fotopremu pred svojim stanom u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu u kojoj osvajač Wimbledona živi sa suprugom Tanjom Dragović i svoje dvoje malodobne djece.

Naime, nakon što se gradom proširila vijest da u današnjoj Extri izlaze ekskluzivne fotografije Gorana Ivaniševića i njegove ljubavnice, RTL-ove voditeljice Vanje Halilović, kako zajedno izlaze iz svojeg ljubavnog gnijezda, stana u centru Zagreba, Storyeva ekipa, Boris Beribak i Marija Bota uputili su se u Dalmatinsku ulicu kako bi uslikali Ivaniševića.

Kad je tenisač ugledao fotografa pred kućom, podivljao je i razbio Borisu Beribaku fotoaparat, a cijelu je situaciju fotoaparatom zabilježila Marija Bota, koja je za to vrijeme sjedila u automobilu. Beribak je cijeli slučaj odmah prijavio policiji.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika