22.02.2008. / 08:59

Autor: Melisa Skender

Extra zona

'Happy End' afere Ivanišević

Čini se kako će penthouse stan od 550 kvadrata u Zagrebu gdje su Goran Ivanišević i Tatjana Dragović trebali useliti nakon uređenja, ostati prazan – ako je vjerovati novinarima. Proslavljeni tenisač u međuvremenu se, naime, vratio u Zagreb i pojavio na policiji te će morati platiti kaznu do 1.200 kuna za 'naročito drsko ponašanje u javnosti'. Hoće li Story podnijeti tužbu kako bi naplatio svoju razbijenu opremu nigdje se ne spominje.

Istodobno, prema pisanju 24 sata, Ivaniševićeva nevjenčana supruga planira se s njihovo dvoje djece preseliti u inozemstvo. Isti dnevnik tvrdi da se Tatjana Dragović, koja izbjegava medije, redovno viđa s prijateljima koji vjeruju kako će 29-godišnji top model Goranu Ivaniševiću ipak pružiti još jednu šansu jer ovo nije prva kriza koju par prolazi, a tu je sada i dvoje djece kojima su roditelji. Premda povrijeđena nakon što je u novinama pročitala za ljubavnu aferu čovjeka s kojim ima dvoje djece, Tatjana Dragović bi, tvrde upućeni, upravo zbog djece mogla popustiti Goranovom preklinjanju da mu oprosti. Afera bi tako mogla imati i 'happy end' a obitelj Ivanišević – Dragović ostati na okupu, ali izvan granica Hrvatske.

Vezane vijesti

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Ivanišević neće volonterski voditi Davis Cup reprezentaciju

Goran Ivanišević demantirao je u srijedu navode Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza kako će volonterski voditi hrvatsku Davis Cup… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika