22.02.2008. / 09:32

Autor: Igor Ćutuk

SABOR

Sabor danas o izvješću državne revizije

Sabor raspravlja o izmjenama Zakona o državnim službenicima i izvješću državne revizije za 2006. godinu, a trebao bi potvrditi i nekoliko memoranduma o razumijevanju s EU-om o zapošljavanju i poduzetništvu

Hrvatski sabor nastavlja rad raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima te raspravom o izvješću državne revizije o poslovanju proračunskih korisnika za 2006. godinu.

Prema nalazu, u više od 80 posto revidiranih institucija pronađene su veće ili manje nepravilnosti u trošenju proračunskog novca.

Predsjednik Sabora Luka Bebić najavio je da će zastupnici glasovati o nekoliko točaka dnevnog reda koje su raspravili od prekjučerašnjeg početka sjednice.

Zastupnici bi se trebali izjasniti o prijedlozima zakona o potvrđivanju memoranduma o razumijevanju između Europske unije i Hrvatske o sudjelovanju Hrvatske u programu za zapošljavanje i socijalnu solidarnost Progress te u posebnom programu za poduzetništvo i inovacije EIP.

Glasovanje je najavljeno u 15 sati, a sjednicu Sabora možete pratiti na internetskoj stranici Sabora ili uspomoć stream servera.

Glasovanje je najavljeno u 15 sati, a prijenos sjednice Sabora možete pratiti uživo na stranicama Sabora, te uz pomoć stream servera.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika