22.02.2008. / 17:13

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Što danas rade i kako izgledaju zvijezde serije "Beverly Hills 90210"


Hrvatska televizija nedavno je ponovo počela emitirati krajem prošloga stoljeća planetarno poznatu američku TV seriju "Beverly Hills 90210" o životu tinejdžera u elitnoj američkoj četrvrti. I dok se mnogi s nostalgijom prisjećaju kako su prije više od desetljeća vikendendom željno iščekivali nove nastavke istražili smo gdje su danas zvijezde Beverly Hillsa, i što je još važnije - kako izgledaju.

JASON PRIESTLEY - BRANDON WALSH
U stvarnom životu ima sestru blizanku, a nakon "Beverly Hillsa" glumio je u manje popularnim serijama i filmovima na kabelskoj televiziji, te se i sam okušao kao redatelj. Prije šest godina jedva je preživio prometnu nesreću, a lani je postao otac.


SHANNEN DOHERTY - BRENDA WALSH
Zbog neslaganja s većinom glumačke ekipe na setu serije, lik Brende Walsh nestao je iz scenarija posljednjih epizoda "Beverly Hillsa". Nedugo zatim Shannen Doherty glumila je u "Čarobnicama" još jednoj TV seriji producenta Aarona Spellinga, a osim toga uglavnom se pojavljuje u serijama i filmovima za kabelsku televiziju.


JENNIE GARTH - KELLY TAYLOR
Lik razmažene bogatašice Kelly ostat će nam ipak u lijepom sjećanju zbog one njezine izjave "Biram sebe" izgovorene u jednoj od epizoda kada se morala odlučiti između Brandonove i Dylanove ljubavne ponude. Danas je udana, majka troje djece, a posljednje njezino zapaženo pojavljivanje u javnosti bilo je osvojeno četvrto mjesto u lanjskoj sezoni američkog "Plesa sa zvijezdama".


LUKE PERRY - DYLAN McKAY
Gledali smo ga među svim onim ubojito zgodnim muškarcima u TV seriji "Oz", a gostovao je i u brojnim drugim, hrvatskim TV gledateljima dragim serijama uglavnom igrajući likove koji su bili parodija na lik zločestog dečka i velikog zavodnika Dylana iz Beverly Hillsa.


TORI SPELLING - DONNA MARTIN
Kći nedavno preminulog tvorca serije "Beverly Hills" Aarona Spellinga imala je 16 godina kad je postala slavna ulogom Donne Martin a časopis People nedavno je objavio ulomke iz njezine još nedovršene autobiografije kojom će, kako je najavila, šokirati čak i drugog svojeg supruga, glumca Deana McDermotta, s kojim nastupa u reality showu "Tori & Dean: Inn Love"

IAN ZIERING - STEVE SANDERS
I on je osvojio četrvrto mjesto u "Plesu sa zvijezdama" ali 2006. godine. Zarađuje sinhronizirajući animirane filmove, a prije šest godina razveo se od Playboyeve zečice Nikki Ziering s kojom je bio u braku pet godina.


BRIAN AUSTIN GREEN - DAVID SILVEROsim što u seriji glumi D.J.-a i 'repera', Brian Austin Green i u stvarnom je životu pokušavao profesionalno se baviti glazbom pa je 1996. objavljen njegov rap album. Glazbeni kritičari ocijenili su ga vrlo loše i Greena nazvali 'lošom kopijom Vanilla Icea'.


GABRIELLE CARTERIS - ANDREA
Imala je 29 godina kada je u "Beverly Hillsu" glumila ozbiljnu tinejdžericu, urednicu školskih novina i vatrenu sljedbenicu idealnog Brandona. Jedno je vrijeme nakon prestanka snimanja serije imala svoj jutarnji show na jednoj od američkih televizija, a danas zarađuje posuđujući svoj glas za video igrice.


HILARY SWANK
Glumila je u svega 16 epizoda Beverly Hillsa i to 1998. kad se snimanje serije već bližilo svom neumitnom kraju. Njezin lik ubrzo su izbacili iz scenarija jer im se nije svidjelo kako glumi, a samo godinu dana kasnije, 1999., Hilary Swank osvojila je Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu "Boys Don't Cry". 2004. osvojila je još jednog, za film "Million Dollar Baby"

Vezane vijesti

HRT nelegalno poskupio naknade?

HRT nelegalno poskupio naknade?

Hrvatska radio televizija je nepravedno i protivno zakonima tržišnog natjecanja podigla cijene naknada kabelskim i satelitskim operaterima koji bi u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika