Objavljeno u Nacionalu br. 642, 2008-03-03

Autor: Nacionalova redakcija

NOVI USPJEH NCL MEDIA GRUPE

Nova distribucija neadresirane pošte

U NOVOJ TVRTKI, koja je počela raditi 3. ožujka, zaposlilo se 50 novih radnikaU NOVOJ TVRTKI, koja je počela raditi 3. ožujka, zaposlilo se 50 novih radnikaNastavlja se ubrzani razvoj NCL Media Grupe pa je tako grupa od 1. ožujka 2008. bogatija za još jednu članicu - IP distribuciju. IP distribucija prije svega će glavnim Newsovim partnerima, oglašivačima, omogućiti najkvalitetniju uslugu i u tom završnom koraku dolaska do kupaca i korisnika, odnosno 2 milijuna Newsovih čitatelja, te tako još više učvrstiti poziciju Newsa kao lidera i najčitanijih novina u regiji.

News će biti odlična baza za razvoj neadresirane distribucije u svim segmentima. Veliko zanimanje za usluge nove kompanije pokazuju i drugi klijenti, prije svega postojeći partneri NCL Media Grupe, a očekuje se da će se portfolio klijenata s pokretanjem nove grane poslovanja i dodatno obogatiti. Poslovanje nove tvrtke za distribuciju dalje će se širiti u skladu s potrebama tržišta i razvojem NCL Media Grupe i njezinih izdanja.

Vezane vijesti

T7-Grupa: Raskidi ugovora bili bi štetni za Varaždin

T7-Grupa: Raskidi ugovora bili bi štetni za Varaždin

Pošto je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš na konferenciji za novinare izvijestio o pregovorima koje grad vodi s T7-Grupom u vlasništvu Davora… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika