04.03.2008. / 12:18

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Tjedni horoskop: 3. ožujka do 10. ožujka

TJEDNA PROGNOZA
od 3. do 10. ožujka 2008. godine

OVAN
Merkur vam je još povoljan pa razmislite o promjenama na poslu - sada zarađujete premalo i teško. Prihvatite eventualne ponude za dodatni posao ili ga sami potražite. Honorar ili druga „ekstra“ zarada itekako vam je potrebna.
Venera može pomoći da smanjite dugove. Ipak, mnogo pažnje obratite i ljudima oko vas - loš Jupiter zna pokvariti obiteljske i prijateljske veze. Sada možete to ublažiti, a zatim i znatno poboljšati emocionalnu vezu. Lijepo izgledate, popularni ste u društvu, a ako ste slobodni, izgledne su uspješne avanture. U odličnom ste odnosu s kolegama na poslu. Postajete sve pažljiviji u ponašanju, pa i to doprinosi boljoj općoj situaciji. No, zdravlje će vam se zbog lošeg Marsa pogoršati. Čuvajte se ozljeda.

BIK
Odlični su vam Jupiter i Saturn, a od ovog tjedna i Mars. Loši su Merkur i Venera. Iako je opća situacija vrlo dobra, ipak „mali planeti“ znaju donijeti mnogo neugodnosti. Stoga svim obavezama i manjim poslovima obratite najveću pažnju i vrlo ih savjesno obavljajte.
Smetat će vam velika količina nevažnih poslova koji vas ometaju u onim mnogo važnijim, ali nakratko tu nema pomoći. Drugi uzrok nervoze mogu biti razne komplikacije s kolegama ili s djecom. Pripazite na svoje izjave i pisma, a putovanja izbjegavajte. Može vam se češće događati da ne uspijevate dovršiti ni jedan posao, da svuda kasnite i slično. Loša je i Venera koja obično pokvari raspoloženje te poremeti odnos s bliskim osobama. Srećom, neće biti većih šteta.

BLIZANCI
Šanse za uspjeh u poslu postaju sve veće, poslovi vas neće zamarati te će se odvijati mnogo bolje nego očekujete. Možete očekivati pohvale za svoj rad, a također i manji novčani dobitak te sklapanje novih poslova.
Moglo bi biti više kraćih i korisnih putovanja, a može biti i dobrih novosti. Bit ćete u odličnom odnosu s kolegama. Pomaže vam i Venera pa su vam sklone žene, osobito prijateljice, ali i osoba koju volite. Imate razumijevanje i podršku bliskih osoba. Odvlače vam pažnju od problema s nadređenima ili starijima. Sada se mogu smanjiti i nepravde na poslu, moguć je i manji novčani dobitak. Smanjena je, ove godine inače velika opasnost od depresije, ali za svaki slučaj izbjegavajte samoću. U društvu ste jako popularni!

RAK
Mars ovog tjedna ulazi u vaš znak, a to ovog puta nije dobro. Mars povećava energiju, a vi ste vrlo nezadovoljni. Sada možete postati i agresivni. Može biti nepromišljenih postupaka, prevelikih rizika, nepotrebnih sukoba.
Pokušajte se što je moguće prije disciplinirati jer možete biti destruktivni i na poslu i u odnosu prema ljudima u svojoj blizini. Loš Jupiter trenutačno nije ublažen djelovanjima manjih planeta o kojima često ovisi raspoloženje, ali će se to promijeniti već 13. ožujka. Stoga se nakratko smirite. Sada iskaljujete bijes na nedužnima, što neće proći bez posljedica. Koncentrirajte se na posao jer bi napredak u karijeri mogao biti odličan “ventil”. Zdravlje će vam biti bolje nego inače, ali se čuvajte ozljeda.

LAV
Na ono što radite trenutačno svi oko vas imaju brojne prigovore, a i vi sami ste ljuti. Ipak, posve ste nespremni za razumnu raspravu pa objašnjenja - odgodite. Izbjegavajte također putovanja i kupovine.
Nemojte sklapati nove ugovore ni poslove, a odložite i polaganje ispita. U prometu budite zaista jako oprezni.Izbjegavajte izlaske, uzdržite se od kritiziranja postupaka kolega. Može biti i mrzovolje pa i manjih psihosomatskih smetnji. Uz to se i odnos s osobom koju volite nepotrebno komplicira. Pripazite na svoj izgled te na to da vam ponašanje ne postane neugodno i netaktično. Nadalje, pazite da ne budete umiješani u kakve prevare, čuvajte i vlastite tajne. Sve to traje još samo ovaj tjedan, a neće ostavili posljedica.

DJEVICA
Pomakom Marsa iz znaka Blizanaca u znak Raka počinje još sretnije razdoblje - sada će vam bolje biti i zdravlje. Stoga iskoristite ovo vrijeme da obavite što je moguće više poslova. Vjerojatno je da će doći do napredovanja na poslu, a kolege će vam u svemu pomagati.
I u slobodnom vremenu budite što aktivniji. Izlazite vani, javite se prijateljima i poznanicima. Dugo ste vremena imali obiteljskih problema, niste bili u dobrom odnosu ni s prijateljima - sve to možete popraviti. Zdravlje, ali i odnos s okolinom, nakratko vam je kvario Mars. Znali ste “izgubiti živce”, planuti bez razloga i upadati u nepotrebne svađe. Sada ste se riješili tog Marsa pa će se smiriti i vaše ponašanje. Svima se ispričajte i zatim prionite na posao!

VAGA
Merkur i Venera još pomažu da pozavršavate mnoštvo poslova i da ispunite svoje obaveze. Možete dobiti i nešto novih poslova. Možda i nisu previše važni, ali ste sada u pravoj novčanoj krizi pa vam je i najmanji posao dragocjen.
Venera pridonosi i poboljšanju odnosa s prijateljima i svima koji su vam važni, osobito onom koju volite, pa i tomu posvetite dio vremena. Pokušajte se što prije sabrati! Ne budete li oprezni, mogli bi vas napustiti mnogi prijatelji, imat ćete problema i sa sudovima. Osobito je važno da pazite na svoje ponašanje prema drugima sada kada će vam jako smetati Mars: može biti neugodnih, agresivnih ispada. Srećom, imate potporu Venere, pa dakle, smirenu emocionalnu situaciju. Stoga ćete se lakše kontrolirati.

ŠKORPION
Zahvaljujući dobrom Jupiteru i Saturnu, a od ovog tjedna i Marsu, još vam pristiže neočekivani i to velik novac, uz povećanje društvenog ugleda i napredovanje u karijeri. Možete uspješno srediti sve svoje poslove, osobito one krupnije, vezane za veće investicije.
Nezgodna je okolnost to što vam upravo sada smeta loša Venera. Bit ćete nezadovoljni emocionalnom situacijom, zamara vas sadašnje nerazumijevanje. I društvene kontakte valja smanjiti. Čak i vaše najdobronamjernije riječi mogu biti krivo shvaćene, a može biti i ogovaranja. Koncentracija vam je slaba pa budite oprezni u prometu. Može biti svađe s kolegama ili djecom. Srećom, Saturn vam pomaže strpljenjem i izdržljivošću. Pronađite način da ipak postignete ono najvažnije!

STRIJELAC
Ovog ćete se tjedna riješiti lošeg Marsa pa ćete biti mnogo smireniji, a bit ćete i boljeg zdravlja. I prema bliskim osobama i suradnicima bit ćete tolerantniji, iako, srećom, zbog dobre Venere, vjerojatno niste ni pretjerali u neugodnom ponašanju.
Poslovi su vam sasvim dobri, a sretni ste i u ljubavi. Ugodnog ste nastupa pa možete donekle ublažiti i oaj, sad već sasvim neugodan odnos s nadređenima. Prošla je opasnost od ozljeda, upala i visokih temperatura, ali ostaje opasnost od kroničnih bolesti. Po običaju, mogu vas mučiti grčevi i bolovi u nogama. Odmarajte se što više, uzimajte hranu bogatu kalcijem. Konzultirajte se s liječnikom oko uzimanja vitaminskih tableta. I dalje vam trebaju mir i tišina - loš je nepredvidivi Uran.

JARAC
Od ovog tjedna pazite na zdravlje. Kriza nije ozbiljna jer je loš Mars, ali dobar Saturn pa ne može biti riječi ni o kroničnim bolestima niti o nečemu što ne biste izdržali. Pokušajte stoga ne izgubiti ovo, po svemu drugom, izuzetno dobro vrijeme.
Zbog povoljnog položaja Jupitera imate dobre poslovne planove. Možete iskoristiti povoljnog Urana pa prihvatiti novi posao ili izmijeniti način rada. Bit ćete veseli, zadovoljni ljudima oko vas. Mnogo više pažnje nego inače posvećujete obitelji pa je i tu bolje nego inače. Budući da više zarađujete, to ćete dragim osobama češće kupovati poklone. Razmišljate o nekom putovanju u inozemstvo. Jedino o čemu valja voditi računa jest to da su vam potrebna duža razdoblja odmora i opuštanja.

VODENJAK
Merkur i Venera u vašem znaku čine vas simpatičnima. Dobro utječu na odnose u obitelji i na poslu, kolege vas mogu češće pozivati da rješavate nesporazume i sporove. Imati volje uređivati i sebe i stan u kojem živite, kupovati lijepe sitnice.
Emocionalna veza vam je sretna, tu može biti samo ugodnih novosti. Možete očekivati odlične rezultate svih manjih poslova. Bit će izlazaka, novih poznanstava, sklapanja prijateljstava, obnavljanja onih zanemarenih. Moglo bi biti i više putovanja. Sada obavite i što više važnih razgovora. Nastavljaju se prilike i za bolju zaradu pa nemojte propuštati nove poslovne ponude. U društvu vam je uspjeh sve veći. Dobivate priznanja i pohvale, možete dobiti manji poklon. Ukratko, zadovoljni ste.

RIBE
Bit ćete koncentrirani na posao. Zarada vam je znatno bolja nego prošle godine, povoljno je vrijeme za sklapanje važnih poznanstava, ako imate poslova s nekretninama ili sudovima, pokušajte ih sada sređivati. Popravlja se i društveni ugled.
Prijatelji vam pomažu, a kolege na poslu poštuju. Mogli biste dobiti poziv za duže putovanje. Odlično ćete se slagati s gotovo svim članovima obitelji. Ipak vam nadređeni priređuju neugodnosti, mnogo je toga što vam i dalje smeta. Pokušajte se prilagoditi ili se pripremite na dugotrajniji sukob! Zdravlje će vam se popraviti, ali još treba vremena za potpun oporavak. Pokušajte razmisliti o zdravijem življenju! Treba vam hrana bogata vitaminima i mineralima, ali i stalni, redoviti pregledi.


Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika