07.03.2008. / 13:26

Autor: Ivana Matić

Extra zona

Extra foto - rubrika: Nekad i sad

U magazinu Extra iz broja u broj objavljujemo rubriku u kojoj domaći celebrityji komentiraju svoje stare fotografije

A od sada ćemo istu rubriku jednom tjedno objavljivati i na webu. Za početak, odabrali smo četiri portreta objavljena u posljednjih mjesec dana a u komentarima nam slobodno predlažite koje biste još rubrike iz tiskanoga izdanja Extre voljeli čitati na webu.



SANJA VEJNOVIĆ
"Slika u trapericama i sportskoj jaknici s kapuljačom je od prije desetak godina i na slici imam svoju prirodno valovitu kosu, koju često inače ravnam", kaže glumica Sanja Vejnović koju trenutno na HTV-u gledamo kao groficu Veroniku Ratkaj u sapunici "Ponos Ratkajevih" i dodaje: "Sviđa mi se taj pomalo divlji izgled kose. Make-up je za moj ukus malo prejak. No, tada je takva šminka bila u trendu, Kao ni tada, ni danas ne volim jaki make-up"


MATIJA VUICA
"Gdje ste našli tu sliku? To me slikala prijateljica iz gimnazije u Metkoviću. Ispred mene je rijeka Neretva. Tada sam prvi put obojala kosu i to je bio dobar razlog da, kao novopečene plavuše, napravimo fotosnimanje", rekla je o fotografiji iz srednjoškolskih dana modna kreatorica i glazbenica Matija Vuica.
"Volim mijenjati frizure i boje kose, no s prirodno crnom kosom osjećam se jače i sigurnije. Osim toga, dok sam bila mlađa bila sam dosta deblja, pogotovo u vrijeme kad je snimljena fotka. Danas sam puno mršavija".


GORAN NAVOJEC
"Sve što nosim na ovoj slici predstavlja ono što više nikada ne bih želio obući. Žalim te ljude koji su u to vrijeme bili samnom i morali me takvog gledati. Takav izgled više pristaje nekom manekenu ili nogometašu" prokomentirao je svoju desetak godina staru fotografiju bjelovarski glumac Goran Navojec koji je danas, kako tvrdi, puno zadovoljniji svojim izgledom


MIRJANA HRGA
"kad su u redakciji kolege vidjele ovu moju staru fotografiju, rekli su mi da na njoj izgledam kao Jodie Foster. Ne znam je li to kompliment, no ja sam si užasno čudna na njoj", kaže urednica Informativnog programa Nove TV Mirjana Hrga. Sjeća se da je te, 1997. godine kada je snimljena fotografija HTV na kojoj je radila kupila odjeću za voditelje: "Takav je bio 'dress code' za voditelje. Mislim da je bila riječ o silnom novcu no izgledam za umrijet od smijeha", zaključila je televizijska urednica i novinarka.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika