08.03.2008. / 15:33

Autor: Melisa Skender

Extra zona

Nicole Kidman pred paparazzima zadigla majcu i pokazala trbuh

Je li i sama načula glasine o tome kako se priča da uopće nije trudna, ili ne, tek Nicole Kidman na jednoj je od svojih uobičajenih šetnji odlučila paparazzima koji su je pratili pokazati svoj goli trbuh. Time je, ako ništa drugo, dokazala kako ne nosi umjetnu protezu oko struka a koja bi imala glumiti trudnički trbuh, već da joj trbuh doista raste.
Govorka se naime kako australska glumica koja niti nakon desetljeća u braku s Tomom Cruisem nije uspjela postati biološkom majkom, ni sa novim suprugom Keithom Urbanom, nije bolje sreće. Isti neprovjereni izvori naklapaju o tome kako glumica samo glumi trudnoću dok zapravo postoji druga žena, surogat majka, koja nosi dijete začeto s Keithom Urbanom.
Koliko su Oscarovku povrijedili takvi tračevi najbolje govori podatak da je samo dan nakon što je pozirala fotografima s podignutom majcom, dozvolila paparazzima da ju prate i u kupovinu trudničke odjeće. Nicole Kidman inače naime spada u rang velikih zvjezda s takozvane A liste koje se u pravilu vrlo uspješno mogu skriti od paparazza kada to žele. Pored toga, na fotografijama objavljenima na blogu celebwarship.com čini se kako je i gornja usnica slavne trudnice veća no što ju pamtimo, a ovo je i jedna od malobrojnih fotografija na kojoj je moguće vidjeti kako porculanski ten Nicole Kidman izgleda u stvarnosti - bez make-upa.

Vezane vijesti

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Uloga života: Nicole Kidman igrat će Grace Kelly

Australska glumica i oskarovka Nicole Kidman u budućnosti bi svoju bogatu kolekciju nagrada mogla obogatiti još jednom. Naime, ova 44-godišnjakinja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika