08.03.2008. / 23:00

Autor: Igor Ćutuk

SPORT

Maksimirski derbi pripao Dinamu

Maksimirski derbi pripao je Dinamu koji je pogotkom Ivice Vrdoljaka slavio protiv Hajduka. Poznati su i rezultati ostalih susreta 22. kola Prve Hrvatske nogometne lige

U posljednjoj utakmici 22. kola drugog dijela Prve Hrvatske nogometne lige Dinamo je u Maksimiru pobijedio Hajduk s 1:0.

U utakmici u kojoj, prema ocjeni sportskih komentatora, nije bilo previše iznenađenja niti ushita, prevagu zagrebačkom klubu u 37. minuti utakmice dao je Ivica Vrdoljak.

Cibalia je s uvjerljivih 3:0 bila bolja od Slavena Belupa. Tri su boda osvojili i Šibenčani, pobijedivši s 3:2 nad posljednje plasiranim Međimurjem. Riječani su osvojili bod u Stanovima protiv Zadra, utakmica je završena bez pogodaka. Bod su upisali i Zagrepčani koji su u Gradskome vrtu protiv Osijeka susret završili rezultatom 1:1. Inter i Varteks u petak su susret završili bez pogodaka.

Maksimir: Policija zbog izreda privela 27 navijača

Za vrijeme i nakon utakmice policija je privela 27 navijača obiju momčadi, potvrdio je načelnik u Policijskoj upravi zagrebačkoj Željko Mršić. Trinastorica hajdukovaca privedena su zbog alkoholiziranosti, a dvojica zbog bacanja bengalki.

Među Hajdukovim navijačima našao se i jedan Rus koji je kao turist pratio utakmicu. Policija ga je privela zbog alkoholiziranosti, a prilikom privođenja pružao je otpor pa su ga policajci morali vezati.

Policija je privela i 12 navijača Dinama, od kojih su šestorica privedena zbog remećenja javnog reda i vrijeđanja službenih osoba. Četvorica su privedena zbog alkohola, a dvojica zbog bacanja bengalki.

Vezane vijesti

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Novosel, Horvatinčić i Vrbanović oslobođeni optužbe za malverzacije

Bivši čelnici NK Croatije Mirko Novosel, Tomo Horvatinčić i Damir Vrbanović nepravomoćno su danas oslobođeni optužbe za zloporabe "teške" oko 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika