09.03.2008. / 14:05

Autor: Igor Ćutuk

KRANJSKA GORA

Ivica Kostelić drugi u slalomu za Svjetski kup

Ivica Kostelić izvrsnom je vožnjom i drugim mjestom na današnjem slalomu u Kranjskoj Gori osigurao sigurnu šestu poziciju u ukupnom poretku skijaša sezone

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je izvrsno drugo mjesto u desetom slalomu sezone na Svjetski kup koji se danas vozio na Kranjskoj Gori.

Kostelić je u nastupom u drugoj vožnji popravio treće mjesto u prvoj vožnji i na kraju je imao 41 stotinku zaostatka za pobjednikom Manfredom Moelggom iz Italije, koji je prvo mjesto osvojio postigavši prolazno vrijeme od minute 42 sekunde i 29 stotinki.

Moelggu je to prva pobjeda u Svjetskom kupu, a Ivici Kosteliću današnji je slalom osigurao šesto mjesto u ukupnom poretku sezone.

Treće je mjesto osvojio Austrijanac Marcel Hirscher sa zaostatkom od 49 stotinki za pobjednikom. Hrvatski skijaš Natko Zrnčić Dim je sa startnim brojem 71 osvojio 54. mjesto i nije se plasirao u drugu vožnju.

Vezane vijesti

Kosteliću uručen globus za kombinaciju

Kosteliću uručen globus za kombinaciju

Naš najbolji skijaš Ivica Kostelić danas je, u sklopu finala Svjetskog kupa u austrijskom Schladmingu, primio mali Kristalni globus za ukupnu pobjedu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika