09.03.2008. / 16:52

Autor: Igor Ćutuk

CRNA KRONIKA

Dvojica ranjenih u pucnjavi u Poreču

Dvoje teško ozlijeđenih bilanca je jutrošnjeg oružanog izgreda u Poreču. Nemirno je bilo i u Šibeniku, gdje u noćašnjoj eksploziji u noćnom klubu Inside nije bilo ozlijeđenih, no počinjena je materijalna šteta

Dvojica muškaraca teško su ranjena u pucnjavi do koje je danas oko 11 sati došlo na parkiralištu iza hotela Poreč u Poreču, priopćila je istarska policija. HRT je izvijestio kako su uzrok oružanog izgreda najvjerojatnije nepodmirena dugovanja za drogu te da je u oružanom izgredu sudjelovao i jedan odvjetnik.

Dvojica ozlijeđenih muškaraca prevezeni su u Opću bolnicu u Puli, gdje im je pružena liječnička pomoć. Od dežurnih liječnika doznaje se da nisu u životnoj opasnosti, iako su pretrpjeli teške ozljede. Treći sudionik oružanog sukoba u bijegu je i za njim se intenzivno traga.

Očevid na mjestu incidenta obavili su istarska policija i istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić - Putigna.

U Šibeniku eksplozija u noćnom klubu

Nemirno je bilo i u Šibeniku, u kojem je noćas oko 4 sata više eksplozivnih naprava bačeno na noćni klub Inside. Iako je klub u vrijeme eksplozije radio, nitko od gostiju nije ozlijeđen, no počinjena je znatna materijalna šteta.

Zbog poligrafskih ispitivanja osumnjičenih policija zasad ne želi iznositi pojedinosti o izgredu, no poznato je da se u istom klubu prošle godine već dogodio sličan izgred.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika