10.03.2008. / 08:11

Autor: Nina Tomljanović

DIPLOMACIJA

Kramarić umjesto u Beogradu veleposlanik u Prištini

Kako je u diplomaciji pravilo da se o veleposlanicima ne govori sve dok ne dobiju agreman zemlje primateljice, o Kramarićevu eventualnom odlasku na tu dužnost nema službenih informacija

Budući da je Vlada Srbije odbila mogućnost da zamjenik predsjednice HSLS-a Zlatko Kramarić postane novi veleposlanik Republike Hrvatske u Beogradu, o čemu je Nacional prvi pisao, Kramarić će umjesto u Beograd svoje mjesto u diplomaciji pronaći kao hrvatski veleposlanik u Prištinu, piše Jutarnji list.

Sam Kramarić informaciju nije ni potvrdio, ali ni demantirao. "U diplomaciji transparentnost nije vrlina", kazao je Kramarić dodavši kako odluku o tome gdje će biti veleposlanik prepušta, kako je rekao, predsjedniku države i premijeru.

Dosadašnji veleposlanik BiH Josip Vrbošić bi trebao doći u Beograd dok bi njega u Sarajevu nasljedio Tonči Staničić koji je trenutačno u Beogradu.

Kako je u diplomaciji pravilo da se o veleposlanicima ne govori sve dok ne dobiju agreman zemlje primateljice, o Kramarićevu eventualnom odlasku na tu dužnost nema službenih informacija.

Još prije godinu dana pročula se informacija da je predsjednik Stjepan Mesić Kramariću obećao da će postati veleposlaniku Beogradu.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika