16.03.2008. / 12:17

Autor: Igor Ćutuk

CRNA KRONIKA

U Zagrebu ubijen mladić, u Generalskom Stolu župnik

Osamnaestogodišnji mladić ubijen je noćas u masovnoj tučnjavi u zagrebačkom parku Ribnjaku. Oružani incident sinoć je zabilježen u Varaždinu, a u Generalskom Stolu ubijen je župnik

Troje mrtvih, od kojih je jedan osamnaestogodišnji mladić, tragična su bilanca incidenata koji su se u posljednja 24 sata dogodili u Zagrebu, Generalskom Stolu i Varaždinu.

Osamnaestogodišnji mladić ubijen je noćas oko ponoći u masovnoj tučnjavi u zagrebačkom parku Ribnjaku. Počinitelj ubojstva je 22-godišnjak koji se tijekom dana predao policiji i priznao ubojstvo. Policija je tijekom istrage privela tridesetak osoba.

Neslužbeno se doznaje da je ubijeni mladić nastradao u masovnoj tučnjavi u kojoj su sudjelovali i Bad Blue Boysi. Policija navodi da je u tučnjavi lakše ozlijeđen jedan sedamnaestogodišnjak.

U Varaždinu je kasno sinoć četrdesetogodišnjak hicem iz vatrenog oružja ubio 46-godišnjeg muškarca. Ubojica je pobjegao s mjesta zločina, zbog čega je policija blokirala grad i nakon kratkotrajne potrage uhitila osumnjičenika koji je proveden na kriminalističku obradu u Policijsku upravu varaždinsku.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o šurjaku ubijenoga, a motiv zločina navodno su narušeni obiteljski odnosi.

U Generalskom Stolu ubijen župnik

Župnik župe svetog Antuna u Generalskom Stolu pronađen je jutros mrtav u prostorijama župnog ureda. Mrtvo su tijelo pronašli župljani, nakon što se župnik nije pojavio na redovitom obredu.

Policija ističe kako je župnik pronađen u lokvi krvi te kako tragovi otkriveni u župnom uredu upućuju da je ubijen hicem iz vatrenog oružja. Policijski očevid potrajao je do poslijepodne, a opširnije o rezultatima istrage policija će priopćiti sutra.

Vezane vijesti

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup razriješio dužnosti župnika Sinanovića

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u ime Dubrovačke biskupije izrazio je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se tijekom protekle noći… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika