08.08.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

SAD – TV

HRANA A LA "THE SOPRANOS"

HRANA A LA “THE SOPRANOS”

NEW YORK: Američka kabelska televizijska mreža HBO priprema se da na tržište izbaciti gotova jela nadahnuta izuzetno uspješnom mafijaškom televizijskom serijom “The Sopranos”. Bit će to početak šire komercijalizacije serije u sklopu koje će se na tržište baciti različiti proizvodi vezani uz seriju.

Prvo će na tržište ići kuharica, knjiga s receptima za talijanska jela, kakva u seriji jedu članovi obitelji “The Sopranos”, odnosno kakva se pripremaju u restoranu, kojem je u seriji vlasnik Artie Bucco. Knjigu će izdati izdavačka kuća “Warner Bross”, u njoj će biti recepti za tipična jela južne Italije sa savjetima za pripremanje koje tobože daju fiktivni likovi serije. Na temelju tih recepata potom će se pripremati hrana, koja će se u polugotovom ili gotovom stanju distribuirati po robnim kućama i samoposluživanja, a bit će prodavana pod imenom serije.

Ako ova operacija dobro prođe planira se na tržište izbaciti i druge proizvode, na primjer, neke odjevne predmete, te kozmetika, a zatim i suveniri raznih vrsta, kao što se to čini s nekim drugim TV-serijama.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika