23.03.2008. / 08:23

Autor: Igor Ćutuk

DEBAKL RTL-A

Neslavni svršetak Celebrity Big Brothera

Danijela Dvornik osvojila je najviše simpatija gledatelja i naslov pobjednice RTL-ova projekta koji je doživio potpuni fijasko. Zbog katastrofalno niske gledanosti prekinut je tjedan dana ranije

Šestero tzv. celebrity Big Brother stanara u petak je, tjedan dana prije predviđenog roka, napustilo kuću Velikoga brata, a glavnu nagradu od 100 tisuća kuna osvojila je Danijela Dvornik, koja se u finalu tog televizijskog projekta našla s komičarkom Marinom Orsag.

Iako su se crvenim tepihom prošetali svi preostali stanari, prvi je to ipak učinio Marko Grubnić, koji je osvojio najmanje simpatija gledatelja. Naime, Marka, Danijelu Dvornik i Marinu Orsag prošli su tjedan nominirali njihovi sustanari, a gledatelji su odlučili da će upravo Modni mačak biti taj koji će napustiti kuću prvi.

Preuranjeni završetak RTL-ova projekta tu je televiziju doveo u vrlo neugodnu situaciju, tako da su tijekom tjedna žustro radili na osmišljavanju finala ne bi li se donekle izvukli iz situacije gdje im je najviše odmogla konkurenska Nova TV koja je Farmu počela emitirati paralelno sa Celebrity Big Brotherom.

Na RTL-u nisu posebno obrazlagali zašto projekt završava tjedan dana prije predviđenog roka. Naveli su tek kako Big Brother završava ranije zbog kršćanskih razloga.

Još uvijek nije poznato ni hoće li RTL snositi posljedice zbog odluke da naprasno prekine Celebrity BB: Najstroža posljedica mogla bi biti gubitak licencije za novu sezonu popularnog Big Brothera.

Vezane vijesti

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke...

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke jame

U jednoj od prethodnih sezona ovdašnjeg "Big Brothera" neka je kokoš objašnjavala nekoj kozi da hrvatski jezik ima sedam padeža. Budući da koza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika