Objavljeno u Nacionalu br. 645, 2008-03-24

Autor: Nacionalova redakcija

TAJNE SLUŽBE

Pomoćnik pred smjenom

TOMISLAV KARAMARKO uskoro bi mogao smijeniti svog pomoćnikaTOMISLAV KARAMARKO uskoro bi mogao smijeniti svog pomoćnika Milijan Brkić, pomoćnik ravnatelja Sigurnosno-obavještajne agencije Tomislava Karamarka, odnedavno je u nemilosti svog šefa, a prema nekim izvorima uskoro bi čak mogao biti i smijenjen. Karamarko je u proteklih nekoliko mjeseci dobio nekoliko vrlo ozbiljnih pritužbi na Brkićev rad, a te su pritužbe dolazile i iz najviših političkih krugova.

Brkiću se pripisuje da je u nekoliko sigurnosnih provjera za visoke državne dužnosnike on osobno mijenjao konačne ocjene, najčešće dajući negativnu ocjenu. Budući da u tim slučajevima za svoju odluku nije imao nikakvo realno uporište, time je navodno onemogućio karijere nekih osoba koje su se potom obratile Brkićevu nadređenom, koji pak nije imao čvrstih argumenata za obranu svog pomoćnika.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika