23.03.2008. / 19:04

Autor: Igor Ćutuk

NEW YORK

Gala svečanost u povodu svadbe Cecilije Sarkozy

Nekadašnji top model i supruga francuskog predsjednika Cecilia Sarkozy udaje se večeras za trećega supruga Richarda Attiasa. Svadbena gala svečanost održava se u Rockeffelerovu centru

Cecilia Ciganer-Albeniz, bivša supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i vlasnik marketinške agencije Richard Attias večeras priređuju domjenak u povodu proslave vjenčanja u zgradi Rockefellerova centra u srcu New Yorka, javila je HINA.

Svečanost proslave vjenčanja počinje koktelom u poznatom restoranu Art Deco na 65. katu Rockefellerova centra, nakon kojega slijedi gala večera kojoj će biti nazočno 150 uzvanika, od kojih će neki stići iz Europe.

Pojedinosti o svečanosti i dalje su obavijene velom tajne, a mediji nagađaju kako bi se obred vjenčanja mogao održati u jednoj njujorškoj sinagogi, no ništa nije službeno potvrđeno.

Večerašnja gala proslava kruna je trodnevne svadbe koja je počela u petak u kući Richarda Attiasa u gradu Greenwichu u državi Connecticut.

Cecilia i Richard sinoć su, zajedno s prijateljima, nakon što su pogledali broadwayski mjuzikl Mamma mia, večerali u jednom restoranu na Manhattanu.

Za pedesetogodišnju Ceciliju, bivši top model, to će biti treći brak. Iz prvog braka s francuskim televizijskim voditeljem Jacquesom Martinom ima dvije kćerke, a iz drugog sa Sarkozyjem desetogodišnjega sina Louisa.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika