29.03.2008. / 12:39

Autor: Igor Ćutuk

OSIJEK

Milanović: Koalicija s HSP-om bila je neizbježna

Lider SDP-a smatra kako je za Osječane najvažnije da se napokon konstituira gradska vlast te naglašava kako ideologija stranke na nacionalnoj razini ostaje nepromijenjena

Koalicija Socijaldemokratske partije s Hrvatskom strankom prava pri uspostavljanju osječke gradske vlasti bila je politički neizbježna, unatoč ideološkim razlikama dviju stranaka, izjavio je danas u Osijeku predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Ocijenio je kako je za građane Osijeka najvažnije da se konačno konstituira gradska vlast te da ne dođe do ponovnih izbora.

"Na lokalnoj smo razini prepustili SDP-u da odluči o prijedlogu HSP-a oko sastavljanja gradske vlasti", izjavio je Milanović za HINA-u, dodavši kako ideologija i dalje ostaje ista, posebno na nacionalnoj razini.

Zoran Milanović sudjeluje danas u Osijeku u radu Političke akademije Novo društvo, koja se po treći put organizira u Hrvatskoj u suradnji njemačkog SPD-a i hrvatskih socijaldemokrata.

Cilj je Političke akademije, kako je rekao, da se na jednoj višoj razini članstvu stranke kroz dinamičke rasprave govori o politički aktualnim temama.

Vezane vijesti

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

SDP gubi teško zarađene glasove Zelenih

Odstup ministrice zaštite okoliša Mirele Holy, koja je prošlog tjedna napustila vladu Zorana Milanovića, počinje izazivati sve veću zabrinutost… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika