29.03.2008. / 17:08

Autor: Igor Ćutuk

DIVLJANJA NAVIJAČKIH SKUPINA NE JENJAVAJU

MUP pozvao Bad blue boyse da se odreknu huligana

Zagrebačka policija pozvala je danas vodstvo navijačke skupine Bad Blue Boysa da se ograde od huligana u svojim redovima

Načelnik zagrebačke Policijske uprave Marijan Tomurad pozvao je danas vođe navijačke skupine Bad blue boysa da se odrede prema huliganima u svojim redovima i upozorio kako će policija učiniti sve da stane na kraj huliganskom divljanju, izvijestila je HINA.

Huligani se nisu smirili nakon nedavne tragedije na Ribnjaku u kojoj je ubijen 18-godišnji Frane Despić, upozorio je Tomurad i pozvao čelnike BBB-a da se odreknu članova koji čine štetu Udruzi navijača i ljudima i navijačima koji vole klub i reprezentaciju.

"Ako ih se ne odreknu, snosit će određene konzekvence o kojima ovog trenutka ne bih htio govoriti", rekao je Tomurad.

Naveo je i nekoliko primjera huliganskog divljanja - prije dva dana, nakon utakmice Cibona-Partizan, u Savskoj ulici i na Strossmayerovu trgu navijačke skupine BBB-a napale su građane i slučajne prolaznike.

Kod Tehničkog muzeja desetak huligana napalo je petoricu mladića, polaznike Dočasničke škole na Črnomercu, pri čemu je teško ozlijeđen mladić iz BiH koji je u Zagrebu na školovanju.

Na Strossmayerovu trgu skupina od pet mladića napala je jednog mladića i dvije djevojke i lakše ih ozlijedila.

Posljednji se izgred dogodio noćas u Jarunskoj ulici, a zasad se ne povezuje s navijačkim skupinama. U njemu su petorica mladića napala 20-godišnjaka, pretukla ga i otela mu sat.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika