Objavljeno u Nacionalu br. 646, 2008-04-01

Autor: Tanja Simić

TREND

Phillipsovi noviteti na tržištu

Prije 10-ak dana tvrtka Philips prezentirala je novinarima u Portugalu svoje nove proizvode koji će se na tržištu naći tijekom 2008. godine. U luksuznom Ritz-Carlton resortu u blizini Lisabona Philipsova ekipa prezentirala nove tehnologije koje će biti karakteristične za njihove nove proizvode - od značajno usavršenih LCD ekrana, hi-fi sustava i kućnih kina do inovativnih bežičnih punjača za svu prijenosnu tehniku, sklopivih kućnih solarija i električnih četkica za zube nove generacije koje pomoću zvučnih vibracija dopiru do mjesta do kojih vlakna ne mogu.

S obzirom na to da je Philips najveći svjetski proizvođač ekrana s tekućim kristalima, najzanimljivije je bilo vidjeti najnoviji i najveći model njihova LCD televizora iz linije Aurea, vrijedan oko 4000 eura. Riječ je o modelu najnovijeg dizajna, osjetno poboljšane kvalitete zvuka i slike. Slike na Philipsovim ekranima imat će veću oštrinu te veći spektar i jačinu boja zahvaljujući nagrađenoj Philipsovoj tehnologiji Perfect Pixel HD Engine. Zvuk je poboljšan i estetski atraktivnim staklenim okvirom koji zvuk usmjerava prema korisniku, a svi budući Philipsovi proizvodi će imati i smanjenu potrošnju energije.

Vezane vijesti

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Vino "de Gotho Aureus Chardonnay 2008" proizvođača Kutjevo d.d. osvojilo je zlatnu medalju na nedavno održanom 17. po redu svjetskom natjecanju vina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika