09.04.2008. / 11:09

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 8. travanj do 14. travanj 2008.

OVAN
Sada su vam povoljni i Merkur i Venera. Dobar položaj Venere znači poboljšanje odnosa sa ženama, njihovu simpatiju i pomoć, komplimente i darove. Naravno, donosi i sreću u ljubavi. Ostao vam je loš Jupiter pa novca još nećete imati ni približno dovoljno, ali ipak može biti manje meterijalne dobiti.
Ozbiljni poslovi, inače u zastoju, sada mogu krenuti u pravom smjeru. Merkur donosi snalažljivost, jasnoću u planovima i pothvatima. Dobro je sve što se odnosi na učenje, pisanje, komunikaciju, trgovinu. Možete popraviti odnos s okolinom te se više družiti s prijateljima. Na žalost, još kratko vrijeme morate paziti na zdravlje. Bit ćete umorni, prehlade mogu biti praćene visokim temperaturama, a prijeti i opasnost od manjih ozljeda.

BIK
Od ovog ćete tjedna biti manje zaokupljeni emocijama, ali vam ostaje mnoštvo jako dobrih planetarnih aspekata. I dalje ćete biti puni samopuzdanja, odlične volje, spremni za mnoge poslove. Bit će ugodnih iznenađenja i dobrih novosti. Možete izlaziti vani i opustiti se u društvu prijatelja.
Zdravlje vam je sada odlično pa vam poslovi neće smetati. Lako ćete obavljati sve što od vas traži mnogo strpljivosti i upornosti. U sljedećem razdoblju ćete općenito biti radišniji nego ikada. Možete planirati rješavanje nekih važnih sudskih sporova i rješavanje statusa nekretnina. Bit će vam ponuđen odgovorniji posao, a ugled će vam i na poslu i u društvu općenito značajno rasti. Bit će dobrih poslovnih ponuda. Zdravlje vam je izvrsno.

BLIZANCI
Nakon kratkog poremećaja u svakodnevnom funkcioniranju koje vam je priredio loš Merkur, sada imate rijetko povoljnu situaciju da su se i Venera i Merkur udružili da pomažu u svemu što poduzimate. Veseli ste i odlično raspoloženi. I poslovni partneri i bliske osobe prave vam usluge.
Završite poslove zaostale iz proteklog razdoblja, a možete se prihvatiti i novih: valja popraviti lošu financijsku situaciju. Ugodno bi vam bilo kraće putovanje, jednako dobro i druženje s prijateljima. Obavite razgovore, kako poslovne tako i privatne: na privatnom planu sada možete izgladiti nedavne nesporazume. Ako ste sami, možete se zaljubiti – u svakom ćete slučaju biti zadovoljni sobom i svojom okolinom. Bit će mnogo komplimenata i darova.

RAK
Zahvaljujući dobrom Saturnu, čitavu ćete ovu godinu dana biti jako izdržljivi i uporni pa ćete obaviti zaista mnogo poslova važnih za vašu karijeru i uspjeh u poslu. Saturn osigurava dobar odnos sa starijim kolegama i nadređenima te s roditeljima. Znači i stalnost pa ćete, unatoč aktivnom Uranu (promjene), težiti zadržavanju starih veza.
Dobro će vam doći taj Saturn! Počinje kratko, ali intenzivno pogoršanje. Sada su nepovoljni Merkur i Venera, također Jupiter. Svojski će vam pokvariti raspoloženje, ali i poslove, dok će neprilike s novcem postati dramatične. Bit će problema sa sudovima i uglednim osobama pa i mlađim članovima obitelji. Bit ćete u neugodnom odnosu s kolegama na poslu. Netko stariji bi vam mogao pomoći.

LAV
Ovog je tjedna Venera u vama prijateljskom Ovnu, otkuda vam već pomaže Merkur. Sada imate odlične šanse da sklopite neki koristan posao, a bit ćete zadovoljniji i zaradom. Venera obično donese poklone, često i materijalnu dobit.
Lijepo ćete izgledati te ćete poprilično vremena utrošiti na dotjerivanje i obnavljanje garderobe. Neće vam biti žao jer će sve biti popraćeno brojnim komplimentima. S druge strane, Merkur olakšava suradnju s kolegama na poslu, mogao bi vam pomoći da budete spretni i snalažljivi. Ako vam je ostalo nekih važnih nezavršenih poslova, sada ih obavite. Ipak, najvažnije će vam biti to što ćete se emocionalno srediti. Može početi vrlo sretna veza, a u svakom ćete slučaju biti znatno društveniji nego do sada.

DJEVICA
Kratko ste vrijeme zbog loše Venere odnosno emocionalnog nezadovoljstva izbjegavali društvo. Niste bili zadovoljni ljudima oko vas, osobito ne osobom koja vam se sviđa. Niste bili sretni ni sa sobom.
Sada sve to prestaje, pa ćete opet imati volje dotjerati svoj izgled i družiti se s prijateljima. Saslušajte prijedloge prijatelja - vrijeme je za važne susrete. Mogli biste čuti čak i korisne poslovne prijedloge. Dobar Jupiter osigurava pomoć uglednih znanaca, a nastavlja se i uspješno obavljanje svih važnijih poslova. Zarađujete sve više, mogli biste dobiti i neko neočekivano javno priznanje. Može stići vijest da je neki važan sudski spor završen u vašu korist. Moguće je i daleko putovanje. Zdravlje je bolje nego inače.

VAGA
Počinje, srećom, vrlo kratko pogoršanje. Moguće je jako emocionalno nezadovoljstvo. Možda vam uspije izbjeći svađu (a i to teško, jer vam je nepovoljno aspektiran i agresivni Mars), ali teško ćete prikriti razočaranost osobom koju volite. U obitelji nemojte očekivati ni podršku ni smirenje.
Mogući su novčani gubici, pa pažljivo kupujte i najmanje sitnice. U svemu može izostati čak i prijateljska podrška. Malo tko će biti raspoložen strpljivo slušati o vašim problemima. Kratko vrijeme ni poslovi neće biti ništa uspješniji. Mnogo važnog opet ćete zaboraviti, a previše vremena gubiti na nešto posve nevažno. Bit će neugodnih svakodnevnih obaveza. Ne svađajte se, odmarajte se. Ako se ovih dana razbolite, imat ćete visoku temperaturu.

ŠKORPION
Napredujete u karijeri, za svoj posao primate i pohvale i nagrade. Stoga vam je motivacija za rad vrlo velika. Sve što planirate sada može uspjeti. Odlično je razdoblje za studij i općenito intelektualne poslove. U svemu ćete biti vrlo originalni i kreativni.
Posljedica vašeg uistinu velikog zalaganja na poslu bit će i bolja zarada pa ćete i s tim biti zadovoljni. I nadređeni i poslovni partneri s vama su jako zadovoljni. Saturn pomaže u savjesnom obavljanju obaveza te kod preuzimanja odgovornih poslova. Jupiter će vam osigurati podršku utjecajnih prijatelja te znatno povećati društveni ugled. Povoljno ćete riješiti pravne poslove te one s nekretninama. Čak i u kućne poslove unijet ćete vedrinu, dobro raspoloženje i neku novost.

STRIJELAC
Nakon burnih tjedana kada vam je sve smetalo, a i vi ste drugima bili neugodni, sada imate odlično razdoblje. Neće biti teškoća u dogovaranju i izvršavanju poslova, nećete biti ni onako svadljivi kao prošlih tjedana. Bit ćete sretni svojom novom emocionalnom vezom - ili ćete poboljšati staru.
Od ovog tjedna, naime, imate dobre utjecaje Merkura i Venere. Merkur vas čini snalažljivim, radoznalim, spretnima u komunikacijama, učenju i trgovini. Prijat će vam izlasci i putovanja. Venera će vam srediti emocije. Ipak, nemojte, čak ni sada, zaboraviti da se još morate nositi s lošim Saturnom. Bez obzira na to koliko su vam sada svi naklonjeni i koliko su prijateljski raspoloženi, morat ćete svoje ponašanje uskladiti sa zahtjevima okoline.

JARAC
Donedavno u dobrom aspektu, sada su vam loši Merkur i Venera. Nakratko će vam pogoršati raspoloženje. Poremećaj neće dugo trajati, a neće biti ni ozbiljan: ipak vas čuvaju Jupiter i Saturn, a njihov je utjecaj mnogo jači. Saturn u pravilu povećava postojanost i ozbiljnost, također i strpljenje.
Trebat će vam! Istina, nijedan važan posao neće biti ugrožen, a ni zarada. Pa ipak, na poslu ćete biti svadljivi i mrzovoljni, a privatno nesretni zbog lošeg odnosa s osobom koju volite. Otkrit ćete da su vaši postupci nepopularni pa bi bilo pametno razmisliti. Od svađa nećete imati baš nikakve koristi. Strpite se samo tjedan-dva, opet će sve biti više nego dobro. Odmorite se, umor također povećava nervozu. Pomoći će vam članovi obitelji!

VODENJAK
Osim Merkura, od ovog tjedna imate i dobru Veneru. Bit će mnogo razloga za zadovoljstvo - s poslom, prijateljima, kolegama, članovima obitelji, osobom koju volite. Može početi nova ljubav ili se značajno poboljšati stara. Ljepše ćete izgledati te ćete svima biti simpatični.
Merkur potiče razgovore i druženja, putovanja i kupovine, a olakšava i učenje. Svakodnevni poslovi radit ćete bez teškoća. Venera zna donijeti i neko javno priznanje, a također i novčani dobitak. Možete očekivati veće razumijevanje okoline prema vašim, uvijek ekstavagandnim postupcima. Zdravlje vam je znatno bolje nego je bilo prošle godine, ali je loš Saturn možda ostavio neku kroničnu bolest pa obavite potrebne preglede. Pokušajte ostati što realniji!

RIBE
Povoljan Jupiter znači podršku prijatelja i obitelji, veliku zaradu, uspješan studij i povećan ugled. Stoga loš Saturn neće djelovati onako depresivno kao što to redovito čini, ali će i dalje tražiti povećanu ozbiljnost.
U svim se poslovima i dalje suočavate s birokratskim ograničenjima i što prije to shvatite – bit će vam lakše. Sada je prilika da osigurate dobro zaposlenje ili se odlučite za dodatno obrazovanje. Lako ćete dobiti posudbu ili povoljan kredit te riješiti poslove sa sudovima. Većinu planova lakše ćete ostvarivati ljubaznim ponašanjem te tako što ćete se prilagoditi zahtjevima okoline. Prema nadređenima općenito budite krajnje obazrivi. Sve svoje obaveze, a osobito poslovne, ispunjavajte s najvećom ozbiljnošću.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika