25.04.2008. / 08:00

Autor: Nina Tomljanović

Nekretnine

GoHome novim projektom pretražuje nekretnine i u Sloveniji

U agenciji za promicanje izvoza i ulaganja, u četvrtak 24.04, predstavljen jedinstveni projekt internetske tražilice za nekretnine "GoHome". Riječ je o inovativnom projektu iz informacijsko komunikacijskog sektora kojeg je prepoznao inozemni ulagač Venture capital fund Poteza iz Ljubljane, koji je u tražilicu za nekretnine uložio 850.000 Eura. Tim ulaganjem projekt "GoHome" će ostvariti proboj i kvalitetno pozicioniranje na slovenskom tržištu, a planira se širiti i na ostale zemlje Europske Unije.

Tražilica "GoHome"u Hrvatskoj pretražuje preko 160 000 nekretnina, a u prosjeku dnevno ima oko 30 000 upita.

Ono što tražilicu čini jedinstvenom svakako je jednostavnost korištenja, brzina i adekvatnost traženog rezultata naspram zadanog upita. Korisniku se pruža isključivo direktan link na traženu nekretninu, bez neželjenih rezultata, foruma itd. Uz sve navedeno korisnicima je pružen i stalan servis u smislu prijedloga upita i redovnog praćenja statistike posjeta i traženih rezultata.

Vezane vijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Video: 'Jahanje' najvećeg vala u povijesti

Havajskom surferu Garrettu McNamari, Guinnessova knjiga rekorda priznala je rekord za surfanje na najvećem valu koji je ikada netko "zajahao",… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika