20.05.2008. / 08:17

Autor: Maroje Mihovilović

Natjecanje u ispijanju votke

Hillary Clinton pobijedila McCaina

Američka senatorica Hillary Clinton, koja se još bori za demokratsku predsjedničku kandidaturu, svojedobno je u jednom natjecanju pobijedila republikanskog predsjedničkog kandidata Johna McCaina, kako tvrdi američka štampa - u ispijanju vodke.

U kolovozu 2004. njih su dvoje u sastavu delegacije Senata koja je obilazila europske zemlje, došli i u Tallinn, glavni grad Estonije. Razgovarali su s vodećim ljudima države, posjetili neke ustanove, obišli luku, a potom otišli na večeru u jedan restoran.

Navodno su u dobro raspoloženju izazvali jedno drugo da vide tko može više popiti. Prije nekoliko dana to je otkrio Terry McAuliffe, šef predsjedničke kampanje senatorice Clinton. No iz drugog stožera to su demantirali.

Dopisnik britanske televizije BBC iz Tallina uspio je rekonstruirati boravak senatora u Tallinu. Na kraju posjeta senatorska delegacija otišla je na večeru u restoran “Gloria” u središtu grada i, tvrde očevici, zaista su se natjecali. I Hillary Clinton i McCain popili su po četiri votke i oboje ostali na nogama, ali McCain je odbio ući u petu rundu.

Vezane vijesti

Clinton i Lavrov složni oko potrebe suradnje u Siriji

Clinton i Lavrov složni oko potrebe suradnje u Siriji

Američka državna tajnica Hillary Clinton i ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u subotu su se složili oko potrebe suradnje kada je riječ o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika