25.05.2008. / 10:07

Autor: Nikolina Škunca

Extra zona

Ivana i Tony Cetinski: Sretna vijest više nije tajna

Prijatelji bliski paru potvrdili su da je Ivana Nobilo - Cetinski trudna nekoliko tjedana a toj se vijesti najviše obradovao njezin suprug, poznati pjevač kojem će ovo biti drugo dijete

Prema riječima prijatelja bliskih pjevaču Tonyju Cetinskom i njegovoj supruzi i menadžerici Ivani Nobilo-Cetinski, potvrđeno je da ovaj bračni par očekuje prinovu. "Istina je. Ivana je trudna tek nekoliko tjedana, a ni ona ni Tony ne skrivaju sreću zbog toga", otkrila je za magazin Extra bliska prijateljica para, iako Ivana Nobilo-Cetinski još uvijek to ne želi potvrditi, što ni ne čudi jer je trudna tek kratko vrijeme. Da očekuju prinovu, pjevač Tony Cetinski dao je naslutiti i na svojoj službenoj internetskoj stranici, na kojoj je u dnevniku kojeg piše za svoje obožavatelje prije nekoliko dana napisao: "Netko me pitao što me najviše razveselilo u protekla dva tjedna? Odgovor: jedna super vijest, ali neka ostane tajna! To i vama želim: da vam se u naredna dva tjedna dogodi bar jedna lijepa stvar!" I dok će 38-godišnjem Tonyju Cetinskom to biti drugo dijete, jer iz braka s Antonelom Butigan ima sina Christiana, osam godina mlađoj Ivani ovo je prvo dijete.
Ivana Nobilo-Cetinski i Tony Cetinski započeli su vezu prije gotovo devet godina, a vjenčali su se u rujnu prošle godine na Crvenom otoku nasuprot Rovinja. Nedugo nakon vjenčanja, u intervjuu za Extru, Cetinski je o tome rekao: "Mi smo prošli uspone i padove, i to nekoliko puta, tako da nam vjenčanje nije unijelo neku posebnu promjenu u živote. Rekli smo si - ako se i dogodi prekid, jer se nekada čovjek ne može kontrolirati, ponovno ćemo početi hodati i biti cura i dečko. Kada je riječ o prinovi, to su planovi koji su još u povojima. Moramo se prvo dogovoriti, odnosno fizički susresti da bi se nešto i dogodilo. Šalim se. Nadam se da će uskoro i do toga doći." Velika će pomoć bračnom paru Nobilo-Cetinski zasigurno biti i sin Tonyja Cetinskog, Christian, koji je, prema riječima Tonyja Cetinskog u intervjuu za Story, često govorio kako bi volio dobiti seku. U tom intervjuu, u veljači 2007., Cetinski je na pitanje o tome kako će se dijete zvati ako bude djevojčica, odgovorio: "Lara, Sara, Laura... tko zna." Jedno je sigurno – ova će godina biti značajna za Tonyja Cetinskog, jer nakon što, vjerojatno u rujnu, objavi svoj novi album, svega nekoliko mjeseci kasnije postat će i drugi put otac.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika