Objavljeno u Nacionalu br. 654, 2008-05-26

Autor: Ante Mihić

Trend

JEEP Wrangler Rubicon - Terenac za divljinu i gradsku vožnju punu avantura

KADA AUTOMOBILOM možete prolaziti kroz vodu, blato, pijesak, a da nemate osjećaj straha, vjerojatno vozite Wrangler Rubicon, u čiju smo se kvalitetu i sami uvjerili tijekom testiranjaKADA AUTOMOBILOM možete prolaziti kroz vodu, blato, pijesak, a da nemate osjećaj straha, vjerojatno vozite Wrangler Rubicon, u čiju smo se kvalitetu i sami uvjerili tijekom testiranjaNema sumnje da je Jeep Wrangler simbol posebnosti kada se govori o terenskim automobilima. Neki će otići još dalje i reći kako je ovo vozilo legenda koja je dokazala svoje vrijednosti i kvalitete u godinama koje su iza nas, a da ono najbolje tek dolazi. U izobilju terenskih ili SUV vozila mora se priznati da Jeep Wrangler Rubicon ima neki drugačiji štih i da je njegova nezgrapnost, jednostavnost i masivnost toliko privlačna da mu je jednostavno teško odoljeti.

Iako nismo znali koje su stvarne mogućnosti terenca koji već godinama osvaja srca svih zaljubljenka u diviljine i off - road vožnje, nekoliko ruta po nepristupačnim cestama i testiranje u gotovo nemogućim uvjetima odgovorili su na sva naša pitanja. Gume velikih dimenzija, snažni 2.8 L CRD motor sa 177 KS i odlična vozna svojstva bili su dovoljni kako bi uživali u svakom trenutku neobične off - road vožnje, kako bi osjetili svaki zavoj i bez problema savladali sve prepreke.

Bilo bi pogrešno reći da je Wrangler Rubicon automobil koji je namijenjen šminkerima, poslovnoj eliti ili obiteljima, jer uz njega se vežu osobe pustolovna duha, koje od svojeg vozila u svakom trenutku očekuju, više, jače i bolje. Čak ni cijena od 41.270 eura nije previsoka jer je u odnosu na konkurenciju Wrangler uistinu terenac koji se ima čime pohvaliti, a svi koji jednom sjednete u ovaj automobil znajte kako vas ništa neće moći zaustaviti.

Vezane vijesti

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Vino "de Gotho Aureus Chardonnay 2008" proizvođača Kutjevo d.d. osvojilo je zlatnu medalju na nedavno održanom 17. po redu svjetskom natjecanju vina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika