28.05.2008. / 10:02

Autor: Nina Tomljanović

Županijski sud u Splitu

Počinje suđenje triljskom ubojici

Pezelja terete da je Kristinu ubio na osobito okrutan i krajnje podmukao način kako bi prikrio pokušaj silovanja

Na splitskom Županijskom sudu danas počinje suđenje 25-godišnjem Luki Pezelju iz Sinja koji je optužen za silovanje i brutalno ubostvo 21-godišnje Kristine Šušnjare početkom ove godine.

Pezelj je 5. siječnja u večernjim satima Kristini Šušnjari ponudio prijevoz od Trilja do Sinja. Djevojka ga je već otprije poznavala te je ne sluteći ništa sjela u njegov automobil. Pezelja ju je pod izgovorom kako mora otići do svoje kuće po novac, odvezao do pustog mjesta na kojem je zatražio spolni odnos. Kada ga je odbila, počeo ju je udarati po tijelu i glavi te gušiti. Skinuo joj je odjeću, no djevojka se snažno opirala pa ju nije uspio silovati.

Kako bi prikrio pokušaj silovanja i onemogućio ju da ga prijavi za pokušaj, uzeo je metalni odvijač i s više udaraca po glavi i tijelu ubio svoju žrtvu. Nakon toga, odvezao je tijelo na pusto mjesto u Docu Donjem i bacio ga u ponor te prekrio granjem.

Suđenje će voditi sudac Bruno Klein.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika