03.06.2008. / 06:56

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 3. do 9. lipanj 2008.

OVANEmocionalno znatno zadovoljniji nego inače, možete uspješno obaviti i čitav niz malih, korisnih poslova. Bit ćete solidnog raspoloženja. Sklopit ćete zanimljiva poznanstava te voditi zanimljive razgovore. Povećat će se interes za intelektualne aktivnosti, uspješno je učenje i polaganje ispita.
Druženja s prijateljima također su brojna i ugodna - samo nemojte tražiti usluge! Moguće je putovanje. Imat ćete dobru suradnju s kolegama na poslu. Bit ćete u dobrim odnosima s rođacima. Zbog mnoštva malih poslova, ipak će se donekle popraviti financijska situacija, a budući da su vam veliki poslovi još uvijek općenito kritični, prihvatite sve nove poslove. U dobrom aspektu imate i Marsa pa će vam se značajno popraviti zdravlje.

BIKSlabijeg ste zdravlja, umorniji nego obično, ali unatoč tome svakako valja iskoristiti i ovo razdoblje! Još imate rijetko sretnu priliku da uspješno obavite mnogo zaista važnih poslova, da si osigurate odlično plaćen posao te dobar položaj u društvu.
Zarada vam se može značajno povećati. Dobre su važne prijateljske veze, također veze s članovima obitelji (možda vam mogu pomoći?). Upravo ove godine valja završiti sve što je vezano za nekretnine, ulaganja, banke i sudove. Slijedeće godine tu može doći do zastoja ili komplikacija, a nećete ih tako jako osjetiti osigurate li se ove godine. Dobro vam je aspektirano i slobodno vrijeme: putovanja su pod dobrim utjecajima planeta, baš kao i razgovori te nova poznanstva.

BLIZANCI
Povoljno su vam aspektirani planeti koji se odnose na poslove, ljubav i zdravlje. Osjećate se odlično: lijepo izgledate, sretni ste u ljubavi, imate odličan odnos s okolinom, osobito s mlađim članovima obitelji, ali i prijateljima te kolegama na poslu.
Trenutačno, sve što poduzmete na poslu također bit će uspješno. Možete korisno kupovati, uz postojeći planirati i neke nove poslove, razgovorom ublažiti neugodnosti s nadređenima, poći na makar kraće putovanje… Možete očekivati i nešto bolju zaradu. Merkur u vašem znaku može pomoći da poboljšate odnos čak i sa starijim članovima obitelji. Imate gotovo opće simpatije, u mnogo čemu se možete mirno osloniti na prijatelje. Nepovoljne su i nadalje samo veće promjene u bilo čemu.

RAK
S povoljnim Saturnom i Uranom lako se koncentrirate na uistinu važne pa i teške poslove. Posao vam je teži nego obično, odgovorniji i zahtjevniji, ali ga uspješno obavljate. Stoga napredujete u karijeri, a i vaše ideje su sve bolje prihvaćene. Vrlo su neobične i maštovite.
Promjene koje sada poduzmete bit će višestruko korisne. Planirajte dugoročnije poslove, valja se više usmjeravati na ozbiljne poslove. Zahvaljujući dobrom utjecaju Saturna bit ćete postojaniji, ustrajniji i ozbiljniji nego što ste inače. Saturn će pomagati da ostvarite ambicije, a poslovna partnerstva koja sklopite u ovom razdoblju bit će važna i dugotrajna. Za sada vaš velik rad ne prati odgovarajuća zarada, ali ćete i to riješiti povećanim strpljenjem.

LAV
Bit će izlazaka, udvaranja i zaljubljivanja. S odličnim Merkurom, vrijeme je i da poboljšate odnos s okolinom, kako onom na poslu tako i s rodbinom i prijateljima. Što više se družite s njima, a prihvatite i pozive za putovanja.
No, nemojte zaboraviti na poslove. I oni su povoljni, sada mogu biti i nešto isplativiji nego inače. Merkur će vam pomoći da ih sve uspješno, čak i ako ih je natprosječno mnogo. Dobit ćete dobre vijesti, razveselit će vas neki sastanak. Povoljno su aspektirani odnosi s mlađim ljudima. Dobra je prilika da sredite svoje papire i dokumente. Mars vam daje mnogo energije, a jača i otpornost koju obično donese dugotrajno loš Neptun. O eventualnim kroničnim bolestima savjetujete se s više liječnika!

DJEVICA
Izvrstan vam je Jupiter, spašava vas od pretjerano štetnih posljedica neprilika koje će sve do sredine srpnja donositi loš Merkur. Ipak ostaju nevolje sa svakodnevnim poslovima. Ljutit će vas mlađe kolege ili vlastita djeca, čak i prijatelji.
Traju i neprilike s osobom koju volite ili vam osamljenost sada već uistinu teško pada. I to ćete rješavati tek u drugoj polovini ovog mjeseca. Posla je previše, a zbog slabe koncentracije griješite, zaboravljate dogovore, velika ste opasnost u prometu. Planovi koje ste imali neće se ostvarivati s, u posljednje vrijeme, uobičajenom lakoćom što će izazivati nervozu i mrzovolju. Odustanite i od kućnih poslova, ionako sve radite naopako! Čuvajte se bilo kakvih promjena!

VAGA
Sve do sredine srpnja pomagat će vam odličan Merkur, a Venera do druge polovine lipnja. Ove su vam godine zaista dobro došli: zbog nepovoljnog Jupitera nalazite se u ozbiljnim poslovnim i financijskim teškoćama koje su vas poprilično iscrpile, a sada ih možete ublažiti.
Spretno rješavate sve manje poslovne probleme, a bit ćete i odlučniji nego inače. Bit ćete mnogo optimističnije raspoloženi nego do sada. Razmislite o načinu da poboljšate postojeće poslove, možete se osigurati neki dodatni honorar. Općenito, ipak dolazi do popuštanja napetosti. Moći ćete odahnuti, odmoriti se, razmišljati o tome što ćete poduzeti da povećate zaradu, te da smanjite troškove i dugove. Sada pripremajte važne pothvate za slijedeću godinu!

ŠKORPION
Ostaju dobro aspektirani zarađivanje, putovanja, veze s prijateljima, učenje, veze sa starijima, podrška nadređenih, lako rje4đšavanje poslova s državnom administracijom… Jupiter vam osigurava podršku članova obitelji, utjecajnih osoba, profesora i bankara.
Sami ste sve ozbiljniji. Osim toga, imate mnogo novih i zanimljivih ideja u vezi s novim poslovima (povoljan je i Uran) - bit će uspješni. Općenito, situacija u kojoj živite bitno se popravlja, postižete sve što vam je važno. Povoljne su veze s inozemstvom pa se možete poći i na duže putovanje. Možete preuzeti važne poslovene dužnosti. Jedino, tokom čitavog lipnja, veću pažnju posvetite zdravlju. Često možete biti umorni, a prijeti opasnost i od psihosomatskih bolesti.

STRIJELAC

Nije ništa ozbiljno! Raspoloženje vam kvare manji planeti, koji obično ne ostave težih posljedica, Merkur i Venera. Može doći do nepotrebnih poslovnih komplikacija. Problema će biti i u komunikaciji s prijateljima i mlađima. Zaboravljate obaveze, mogu vas mučiti nesanica i nervoza.
U vezi s ponudama za nove poslove budite suzdržani. Neće vam pomoći ni osoba koju volite, trenutačno je i s njom mnogo nesporazuma pa se osjećate deprimirano. Možda razmišljate o prekidu dosadašnje veze. I u vezi s tim ostanite razumni, uskoro ćete uvidjeti da nije tako strašno! Loša Venera donese i probleme s novcem pa sada malo štedite. Srećom, niste bez ikakve pomoći: dobar Mars potiče strpljivost pa ćete se mirno suočiti s nevoljama.

JARAC
Sve vam je i dalje odlično. Na poslu poduzimate nove, ali vrlo uspješne pothvate, a i zarada je bolja nego što ste se i sami nadali. Jupiter vam osigurava pomoć prijatelja, a Saturn nadređenih, a dobro se slažete i s kolegama na poslu.
Možete očekivati daljnje napredovanje na poslu. Jupiter u povoljnom aspektu osigurava dobro raspoloženje te sreću u obitelji. Povoljno su aspektirana sva putovanja, a osobito ona u inozemstvao. Još uvijek možete uspješno riješiti važnije pravne poslove ili one s nekretninama i bankama. S jedne strane, Saturn znači uspjeh u karijeri i u starom poslu, a s druge odličan Uran sugerira novosti, promjene i povoljne rizike - pokušajte naći ravnotežu! Srećom, ozbiljniji ste i odgovorniji nego inače.

VODENJAK

Imate dobar utjecaj Venere pa ste sretno zaljubljeni. Ona vas potiče i na povećane troškove, kupovine poklona, česte izlaske. I slobodno će vam vrijeme biti zanimljivo zbog brojnih susreta s prijateljima i znancima. Može biti više neočekivanih posjeta.
U društvu ste popularni, veseliji ste nego obično, a lako ćete sklapati i nova poznanstva. I poslovno ste u vrlo uspješnom razdoblju. Merkur je planet mnogih pa i novih poslova, također planet snalažljivosti i brzog reagiranja. Također i dobrih živaca. Dobro je vrijeme za kupovine, a moguće je i više kraćih putovanja. Na poslu ćete vam pomagati kolege, a bit će vam potrebna: slabo vam je zdravlje, povremeno ste nervozni i svadljivi. Čuvajte se ozljeda, čak i trovanja.

RIBE
Imate dobar utjecaj Jupitera. Označava velike novčane dobitke, povećanje društvenog ugleda, važne prijateljske veze, povoljno rješavanje pravnih poslova, stjecanje nekretnina. Česti su počeci sretnih, i to formalnih veza, moguće je povećanje obitelji.
Na žalost, loši su Venera i Merkur. Neće se odraziti na važne poslove i zaradu, ali bi moglo biti od neprilika s osobom koju volite i u svakidašnjim obavezama. Povećane nevolje sada će činiti i loš Saturn pa se može povećati depresija, a i kronične bolesti. I Uran u vašem znaku također kvari zdravlje pa može biti dodatnih stresova te problema s tlakom, gihtom ili povećanim šećerom. Ostaju također problemi u vezi sa starijim osobama i šefovima. Uskoro će biti mnogo bolje!


Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika