10.06.2008. / 11:40

Autor: Tanja Molvarec

Austrija

Kerstin Fritzl se probudila iz kome

Kerstin je teško obolila zato što nije primala dovoljno svježeg zraka, svjetlosti, bila je podhranjena a nije se ni kretala puno pa su joj mišići polako gubili funkciju

Unuka monstruoznog Josefa Fritzla probudila s nakon sedam tjedana iz kome, prenosi Daily Mail. Kerstin su posjetili majka Elisabeth i brat Stefan a to im je bio ujedno i prvi susret izvan prostorija podruma gdje su godinama bili zatočeni i zlostavljani.

Kerstin se probudila nakon umjetno izazvane kome koja je bila nužna jer su joj počeli otkazivati svi organi. Teško je obolila zato što nije primala dovoljno svježeg zraka, svjetlosti, bila je podhranjena a nije se ni kretala puno pa su joj mišići polako gubili funkciju. 24-godišnja Kerstin provela je cijeli život u podrumu kuće svog incestuoznog djeda a tek je 19 travnja oslobođena. Doktori su se bojali da bi djevojka mogla umrijeti pa su je priključili na aparate koji su održavali vitalne organe u funkciji.

U trenutku samilosti, Josef Fritzl je sam odveo Kerstin u bolnicu nakon što je kolabirala u podrumu. Kasnije se tim činom hvalio u medijima uvjeravajući ih da nije bezosjećajan i da je ipak pomogao unuci. Istraumatizirana djevojka jedan je od sedmero djece koju 73-godišnji Fritzl ima sa svojom kćeri Elisabeth koju je 24 godine držao u podrumu za svoje seksualne potrebe.

Vezane vijesti

Kolumbijski Fritzl: 25 godina silovao kćer koja mu je rodila osmero djece

Kolumbijski Fritzl: 25 godina silovao kćer koja mu je rodila osmero djece

Policija je jučer uhitila Kolumbijca optuženog da je seksualno zlostavljao svoju kćer od njezina djetinstva te da je s njom imao osmero djece što je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika