10.06.2008. / 12:17

Autor: Mira Ljubić-Lorger

Extra horoskop

Horoskop: 10. do 17. lipanj

OVAN
Dobro je aspektirana Venera pa možete očekivati novu ljubav ili osvježavanje postojeće, imate simpatiju okoline, primate komplimente i poklone, lijepog ste izgleda, a imate i dobre izglede poboljšati inače otežane odnose u obitelji.
Također su dobri Merkur i Mars, a znaju biti velika pomoć u neprilikama koje priređuje dugotrajno loš Jupiter. Prije svega, mogu osigurati natprosječno dobro i optimistično raspoloženje. Imat ćete razumijevanje i podršku prijatelja. Može biti više poziva za izlaske pa i putovanja. Konačno, bit ćete i spretniji na poslu, brže ćete obavljati svakodnevne obaveze, a može biti i manjeg financijskog dobitka. Uz to, zdravlje vam je odlično. Ipak, traju ozbiljna ograničenja pa nastavite štedjeti.

BIK
Povoljno su vam aspektirani Saturn, Jupiter i Uran. Zbog njih ste uspješni u važnim poslovima, u odličnom ste odnosu s uglednim prijateljima. Obiteljska je atmosfera sretna i stabilna. Zarađujete mnogo više nego inače. Još možete povoljno riješiti pravne i sudske poslove te one s nekretninama.
Budući da već duže vrijeme imate dobrog Urana, korisne su promjene u poslu i načinu života, a mijenja se i vaša inače spora i konzervativna narav. Ipak se o svemu savjetujte s bliskim osobama, a nemojte zanemarivati ni savjete stručnjaka: loš je Neptun, planet zabuna i krivih procjena. Srećom, tu je i Saturn koji redovito donosi povećanu ozbiljnost. No, na žalost, loš je Mars. Kvari zdravlje, umorni ste, moguće su upale i ozljede.

BLIZANCI

Venera u vašem znaku donosi sretnu ljubav, povećani šarm, naklonost okoline, dobivanje poklona i mnogo usluga. I Merkur je u vašem znaku. Planet je mnogih pa i novih poslova, također razgovora i susreta, snalažljivosti, brzog reagiranja pravilnog pristupa problemima.
Povoljni Merkur i Mars znače dobre živce, što će pomoći u neugodnostima s nadređenima i starijima te s državnom administracijom. Dobro je vrijeme za kupovine, a moguća su i putovanja. Na poslu će vam pomagati kolege, a i sami ste spremni na mirnu suradnju, bez nervoze i svadljivosti. Može biti dobrih vijesti. Iako se mogu smanjiti nepravde na poslu, sa šefovima i nadalje budite jako oprezni. Zdravlje je bolje nego inače, ali kontrolirajte kronične bolesti.

RAK

Pokušajte obaviti važnije razgovore te poboljšati odnos s kolegama na poslu, osobito onim koji vas najviše i podržavaju, a to su i dalje oni stariji. Sada ste vrlo uporni pa završite i sve važnije poslove. Saturn redovito jača volju i odlučnost te donosi veliku izdržljivost.
Posao vam je miran i bez stresova - osim zbog nedovoljne zarade. No, nastavite raditi: zahvaljujući Saturnu, oni zaista ozbiljni poslovi već se odvijaju posve uspješno, a slijedeće će se godine značajnije popraviti i zarada. Za sada, napredujete u karijeri, a sve su inovacije u poslu više nego korisne. Dobre su i promjene općenito, čak i one veće, povoljne u i veze s originalnim ljudima pa nepoznatima i strancima. Saturn osigurava solidno zdravlje.

LAV
Dobro ste raspoloženi, lijepo izgledate, slažete se s okolinom, sretni ste u ljubavi. Ako vas je mučila osamljenost, i tome može biti kraj. U odnosu s dugima naglašeno ste ugodni i šarmantni. Povoljno su aspektirani društveni kontakti.
Svakodnevni vam poslovi idu od ruke, sve obavljate na vrijeme, možete i zaraditi više nego inače. Pomažu vam kolege i prijatelji, razumijete se s djecom i rodbinom. Merkur potiče društvenost i upoznavanje novih ljudi. Znači optimističko raspoloženje, dinamičnost, želju za putovanjima. Novosti će biti dobre, a ugodnije je i slobodno vrijeme. Bit će više novih poslova. I Mars potiče povećanu aktivnost pa ćete zaista mnogo raditi. Izdržljivost vam je velika, zdravlje se značajno poboljšava.

DJEVICA
Imate dobrog Jupitera koji znači natprosječno veliku zaradu. Ugled vam je također stabilan i to unatoč svim zavidljivcima kojih sada ima poprilično. Članovi obitelji vas podržavaju, pomoći će i stari prijatelji.
Ovo vrijeme emocionalnog nezadovoljstva i zbrke u svakodnevnim obavezama stoga iskoristite da obavite sve što je vezano za sudove i banke te nekretnine. Nije lako jer loš Merkur slabi koncentraciju, znači ogovaranja, komplikacije s mlađim osobama, u prometu, s poznanicima, u razgovorima. Upropaštava slobodno vrijeme jer ste vrlo nervozni i teško se opuštate. Zaboravljate obećanja i dogovore. No, imate sve razloge da se smirite te da mirno i bez ikakvih promjena u bilo čemu sačekate kraj ovog poremećaja.

VAGA
S dobrom Venerom, čak bi se i zarada mogla nešto povećati! Ipak, najveća se promjena odnosi na emocionalnu vezu gdje je došlo do velikog poboljšanja. Može biti manjih javnih priznanja. Povoljan vam je i Merkur pa može biti više novih poslova, a sve bi ih bilo dobro prihvatiti.
Poslovi su dinamični i brojni. Slobodno će vam vrijeme biti uzbudljivo zbog mnogih novosti, druženja i poznanstava, a može biti i neočekivanih posjeta. S prijateljima, obitelji, djecom i rođacima odavno niste bili u ovako dobrom odnosu. Putovanja su vam također dobro aspektirana. Merkur potiče stjecanje novih znanja. Dobrim raspoloženjem možete popraviti inače ne baš laku obiteljsku atmosferu. Dobro je i zdravlje. Stoga pokušajte što više raditi.

ŠKORPION
Odlično zarađujete, imate priliku riješiti važne poslove sa sudovima i nekretninama, povećava vam se društveni ugled te imate pomoć utjecajnih prijatelja. Dobar je i Saturn pa ste natprosječno uporni, odgovorni i dobro organizirani.
Bit će važnih priznanja, nadređeni su vam naklonjeni. S kolegama na poslu, osobito starijima, također se odlično slažete. Na poslu vam se nude novi, bolje plaćeni i odgovorniji poslovi. Ako vam prilike dopuštaju, ovaj se mjesec odlučite se za odmor i opuštanje u društvu članova obitelji. Loš je, naime, nestrpljivi Mars pa vam neće biti lako raditi. Bit ćete umorni, čuvajte se opekotina i udaraca, također nepotrebnih svađa. Već slijedeći mjesec ponovno ćete biti poslovno rijetko uspješni.

STRIJELAC
Pomaže vam Mars iz vama prijateljskog Lava. Zaokupite se nekom fizičkom aktivnošću, sportom ili velikim spremanjem, a prema drugima i dalje pokušajte biti što pristojniji. Još, naime, traju nesporazumi s okolinom i osobom koju volite, a mogu se povećati i poslovne neprilike.
Nevolja je to što se sve događa uz lošeg Saturna. Općenito označava razdoblje depresija i osamljenosti, te nepravdi na poslu i neslaganja s nadređenima. Sve loše što se uz takvu opću sliku događa, a inače je nevažno, sada strogo valja „držati pod kontrolom“. Dakle, još kratko vrijeme možete biti izloženi ogovaranjima, neprijateljstvu i sukobima s kolegama na poslu. Smirite se, izbjegavate sukobe, držite se starog posla i poznatih ljudi.

JARAC
Povoljni su vam Jupiter, Saturn i Uran koji donose važne promjene, uspjeh i napredovanje i to baš u svemu, poslovno i privatno. Bit ćete ozbiljni i uporni. Bolje ćete zarađivati, ugled vam je velik, imate podršku prijatelja i obitelji.
Nastavit će se napredak u karijeri, bit će važnih priznanja. Možete očekivati ostvarenje planova i ambicija. Dobro je aspektirano i sve u vezi s inozemstvom te originalnim, čak i nepoznatim ljudima. Zadovoljni ste i svojom obitelji. Unatoč tom odličnom raspoloženju, pa i povećanoj sklonosti zabavi, nemojte odustajati od važnih poslova. Do prosinca bi valjalo riješiti poslove sa sudovima i bankama te nekretninama - Jupiter tada izlazi iz vašeg znaka pa će biti manje sretnih prilika.

VODENJAK
Pomažu vam Venera i Merkur, loš je Mars. Možete povremeno biti nestrpljivi ili pomalo agresivni, ali ćete uglavnom ipak biti odlično raspoloženi. Povoljno su aspektirana putovanja i izlasci, a dobro bi vam došlo i druženje s prijateljima.
Iskoristite ovo razdoblje za važne razgovore. Možete računati s većom zaradom. Merkur poboljšava koncentraciju i komuniciranje s okolinom. U poslu će vam pomagati mlađe kolege. Popravit će se odnos s djecom i rođacima. Mogli bi vam biti ponuđeni novi poslovi i novi honorari. I dalje možete očekivati dobre vijesti. Dobro je vrijeme da obavite manje kupovine. No, zdravlje vam nije dobro. Mars zna donijeti velik umor, upale, nesretne slučajeve i ozljede. Možete biti žrtvom tuđeg napada.

RIBE
Dobar Jupiter znači velike novčane dobitke, dobivanje nasljedstva, povoljno rješavanje pravnih poslova, stjecanje nekretnina, stabilnost u obitelji, dobre veze s prijateljima te rast društvenog ugleda. Često donosi interes za dodatno obrazovanje, putovanja i veze s inozemstvom.
Neće prestati pomoć utjecajnih prijatelja niti podrška obitelji. Ipak, problema je mnogo, prije svega s osobom koju volite ili zbog osamljenosti. Loš je i Merkur pa sada nemojte prihvaćati nove poslove. Nemojte davati brzopleta obećanja, ne planirajte putovanja. Sve što je vezano za pisanje, trgovinu, promet i razgovore - odgodite. Pokušajte što manje kritizirati ljude oko vas. Sada se mogu pojačati neprilike s nadređenima i birokracijom.

Vezane vijesti

Bujna mašta proroka i za 2012.

Bujna mašta proroka i za 2012.

Ali kod proročanstva je recept jednostavan: što nerazumljivije to bolje, jer se tada može kriviti loše tumačenje. Još u Antici se rijetko poduzimao… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika