11.06.2008. / 12:14

Autor: Tanja Molvarec

Austrija

Kerstin Fritzl dobro se oporavlja

Na konferenciji za medije su njeni liječnici otkrili da njezin oporavak teče iznenađujuće dobro i da je već počela hodati. Predviđaju da će se Kerstin potpuno fizički oporaviti

Unuka i kći incestuoznog Josefa Fritzla i njegove kćeri Elisabeth Kerstin uspješno se oporavlja u jednoj austrijskoj bolnici nakon što se probudila iz umjetno izazvane kome. Kesrtino je stanje po primitku u bolnci bilo izrazito teško jer djevojka 24 godine nije bila na zraku niti je dovoljno hodala i hranila se. Kerstin je bila u medicinski induciranoj komi iz koje se, nakon sedam tjedana, jučer probudila. Liječnici su rekli da ih je nakon što je došla k svijesti pozdravila sa "Zdravo", piše Sky News.

Na konferenciji za medije su njeni liječnici otkrili da njezin oporavak teče iznenađujuće dobro i da je već počela hodati. Predviđaju da će se Kerstin potpuno fizički oporaviti. Otkrili su da su za Kerstin i njenu obitelj napravili poseban stan u kojem će moći živjeti. Kerstin će i dalje trebati liječničku i psihološku pomoć, no stanje joj je dovoljno dobro te je napustila odjel intenzivnog liječenja.

Kerstin je cijeli život provela u podrumu bez prozora s majkom Elizabeth (42) i dvojicom braće. Troje ostale djece živjelo je životom pod krinkom da su unuci monstruoznog Fritzla, a sedmo dijete umrlo je nedugo nakon rođenja. Njena majka i ostatak obitelji smješteni su u obližnju psihijatrijsku kliniku, dok je Fritzl u pritvoru gdje čeka podizanje optužnice.


Vezane vijesti

Kolumbijski Fritzl: 25 godina silovao kćer koja mu je rodila osmero djece

Kolumbijski Fritzl: 25 godina silovao kćer koja mu je rodila osmero djece

Policija je jučer uhitila Kolumbijca optuženog da je seksualno zlostavljao svoju kćer od njezina djetinstva te da je s njom imao osmero djece što je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika