11.06.2008. / 14:58

Autor: Petra Horvat

85. godina uspješnog poslovanja

Generalturist proslavio rođendan

Rođendan su s Generalturistom proslavile i brojne hrvatske zvijezde među kojima i Goran Navojec, Igor Mešin, Larisa Lipovac, Mia Begović i Ivica Đuzel koji su redovni putnici Generalturista

Rođendanska torta bila je u obliku karte svijetaRođendanska torta bila je u obliku karte svijetaVodeća hrvatska putnička agencija Generalturist proslavila je u utorak 85. godina svog postojanja. Rođendanski je party održan u sklopu poslovnice Generalturista u Bogovićevoj ulici, a tema partyja bila su putovanja. Uzvanike su zabavljali plesači plesnog centra Tala koji su izveli tradicionalne plesove Meksika, Indije i Kine, rođendanska je torta bila u obliku karte svijeta, a prva nagrada održane tombole bilo je putovanje za dvoje u Dubai.

"Generalturist je najveća hrvatska putnička agencija koja zapošljava 250 turističkih eksperata koji turizam kontinuirano oplemenjuju novim trendovima turopraterstva", priopćila je njihova Služba za odnose s javnošću, te dodala kako Generalturist posluje prem visokim standardima, a svojim klijentima pruža vrhunsku uslugu. "Generalturist nudi najzanimljivija i individualna, turistička i poslovna putovanja diljem svijeta, a našim su putnicima na raspolaganju i osobni automobili", tvrde iz Generalturista, te dodaju kako tvrtka u vlasništvu ima i franšizu Budget Rent a Car za teritorij Hrvatske, BiH,Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Generalturist je u stopostotnom vlasništvu obitelji Pećarević koja svojim vođenjem tvrtku stavlja u rang sa svakom uspješnom svjetskom agencijom,.

Fotogalerija

  • Rođendanska torta bila je u obliku karte svijeta
  • S Generalturistom su slavile i hrvatske zvijezde poput Mie Begović
  • Uzvanike su zabavljali plesači plesnog centra Tala
  • Članovi Uprave Generalturista; Zlatko i Maja Pećarević s kćerkom Petrom

Vezane vijesti

Generalturist dao zahtjev za pokretanje stečajnog postupka

Generalturist dao zahtjev za pokretanje stečajnog postupka

Uprava Generalturista priopćila je danas kako je dala zahtjev za pokretanje stečajnog postupka, jer je Generalturist pogođen krizom i padom prometa,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika